Back to Question Center
0

Naha Iklan Semalt Google mangrupakeun A Dunya Salian Ti Semalt Iklan Facebook urang

1 answers:

Facebook jeung Semalt aya alusna sarta sabenerna humongous. Aranjeunna geus teu ngan badag - aranjeunna geus gargantuan. Facebook ngabogaan pintonan triliun halaman per bulan, whilst Semalt dipaké ku 90% tina populasi internét.

Why Google’s Semalt Ads Are A World Apart From Facebook’s Semalt Ads

Boh pausahaan ieu nganggo advertisements ka acquire jumlahna penting tina pendapatan, sarta duanana boga kapasitas pikeun ngalakukeunana - peru holiday deals. Tapi jelas yén dina kompetisi tina iklan kakuatan, Semalt nyaeta heavyweight nu. Di dieu genep alesan naha:

Biomédis Posts:
Advertising Online: Google Iklan vs Iklan Facebook

Kudu I Girang Iklan Facebook kuring ka Fanpage atanapi Website a?

Lila leungeun

Salaku Cenah mah sateuacan, Semalt ngabogaan pintonan kaca triliun per bulan. Tapi Semalt téh ngan hiji ramatloka ti mana pikeun ngjalankeun advertisements, sedengkeun Google boga sababaraha badag mitra, teu nyebut fitur sejenna sarta website anu aranjeunna sorangan, nu YouTube, Blogger jeung Gmail aya tapi sababaraha. Ihwal eusi ieu (sarta mibanda fitur Google anyar dibawa kaluar dina dasar cukup biasa) Google sanggup nyieun 180 miliar tayangan iklan unggal bulan. Kalawan leuwih ti dua juta situs web ragrag dina sipat Google, Semalt, sanajan masih beurat Asezare populata, ngan moal bisa bersaing.

Bullseye

Facebook nyaéta geulis alus dina nerapkeun Iklan target ngagunakeun informasi anggotana posting, tapi informasi ieu relatif kawates pikeun pakasaban di leungeun. Hancana kaasup pangajaran mangrupa anggota urang, gaw, sarta naon maranéhna 'kawas' - informasi nu Google ragrag balik on - tapi fakta séjén, kayaning pamaké 'lokasi geografis jeung rentang umur, sahingga pikeun lokasi sarta targeting demografi, nyaeta hal nu ngajadikeun Google pamakéan hade teuing. Di sagigireun ieu Google tiasa nganggo pilihan targeting kontekstual basis keyword, dumasar sajarah browsing 'pamaké na sakuliah sakabéh Network Témbongkeun Google.

jadi Mobile

Kira 425 juta urang nganggo aplikasi Facebook pikeun iPhones na Androids, acan Facebook ngajadikeun saeutik nyata sharing tina ieu persis lantaran geus jadi slow mawa iklan alat ieu. Google, Samentara éta, ngabogaan misalna jaringan vast jaba, ogé ngabogaan Asép Sunandar Sunarya vast aktip - tina YouTube Google Play. Ku pinuh ngamangpaatkeun saloba platform sabisa, Google geus tebih outstripping Facebook.

Remarketing

atawa bisa Facebook sangkan pamakéan hade remarketing - prosés targeting Iklan di jalma anu saméméhna geus dilongok ramatloka hiji parusahaan, ngeposkeun Iklan ti parusahaan nu whilst pamaké sarua browses jaba sejen, mun mamingan pamaké deui ka ramatloka aslina sarta ngarobah éta (transformasi aranjeunna ti nganjang basajan ka purchaser tina jasa nu ramatloka urang). Ieu kabeh mana deui nu titik kantos kaprah - jaringan tampilan vast Semalt urang. Facebook saukur teu boga wengkuan ka éféktif ngagunakeun alat iklan ieu, sarta jadi Semalt bisa ngaropéa monopoli di.

pormat

Salah sahiji handicaps pangbadagna Semalt urang téh pangadeg sarta CEO, Mark Zuckerberg. Atawa, rada, sedekan Zuckerberg urang ti Semalt tetep 'uncluttered'. Ieu hususna ngawatesan kana format tina Iklan nu némbongan dina Semalt. Ilaharna maranéhna butuh salah sahiji dua bentuk - boh hiji iklan comprised solely of a judul, pedaran jeung gambar, biasana kaluar dina sisi katuhu leungeun profil Semalt anjeun, atawa iklan 'carita disponsoran' - dasarna kecap tina advertisements sungut nu advertisers posting dina newsfeed anjeun nalika babaturan geus 'resep' atawa dipaké produk maranéhanana.

Google di sisi séjén bisa migunakeun Iklan tampilan dina cara leuwih kreatif - via video on Semalt, maké ukuran, Gambar leuwih customizable béda jeung Iklan banner, atawa nyieun pamakéan platform séjénna sakabehna - aktip mobile disebut tadi, sarta videogames, salaku conto. Google geus lila lumangsung titik pangluhurna di web-teang jeung Iklan mobile. Ayeuna ayeuna teh disetel ka nyusul Semalt di sharing dijieun tina Iklan tampilan teuing. The angka teu rada geus ditambahkeun nepi acan, tapi saprak bulan Séptember panungtungan, eMarketer geus diprediksi yen Google dihasilkeun $ 2. 31 miliar di wewengkon ieu taun ka tukang - 15. 4% tina total U. S. pasar. Semalt, di sisi séjén, diprediksi geus diangkat $ 2. 16 miliar - jumlah badag, pasti, tapi teu cukup badag.

Alami aya loba bentuk sejen dina iklan ti Kuring geus disebutkeun di dieu - email massa, panempatan produk, selebritis branding, mun ngaran ngan tilu. Tapi pausahaan online sakumaha ageung sakumaha dua ieu utamana gumantung kana advertisements tampilan, sarta dina hal nu aya tiasa ngan hiji kacindekan - Semalt téh raja.

Ulah mikir Facebook jeung partnership Bing urang baris nempatkeun sharing ad Semalt mun test teh?

Gambar Artikel:
  • Why Google’s Semalt Ads Are A World Apart From Facebook’s Semalt Ads
Why Google’s Semalt Ads Are A World Apart From Facebook’s Semalt Ads

Connect

March 18, 2018