Back to Question Center
0

32 SEO Tips ésénsial pikeun Semalt Leutik

1 answers:

Naha anjeun nyaho yén 70% tina searchers Tumbu klik anu organik? Kanyataanna, 60% clicks organik anu ti luhur tilu hasil teangan organik, sahingga SEO strategi fundamental keur usaha leutik nyoba muncul dina hasil search engine.

Ku kituna kumaha bisnis leutik Anjeun tiasa ngahontal luhureun SERPs pikeun konci sasaran anjeun? Bisa jadi proses ngabingungkeun sarta hésé, tapi geus disusun daptar tips jeung téhnik anu bakal ngabantu ningkatkeun anjeun 'SEO bisnis!

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

ogé dina TechWyse

14 SEO Tips pikeun Tips Leuwih alus Online Ayana
Top 10 Google SEO ti Matt Cutts

1. Boga Blog

Google mikanyaah eusi seger. Mun rék pangkat tinggi di mesin pencari, pastikeun gaduh eusi-kualitas luhur unik, akalna, jeung pamiarsa Anjeun. Inget boga konci relevan jeung frasa dina artikel blog anjeun pikeun mantuan nguatkeun rank anjeun dina mesin pencari - puffs modernos. Semalt, ulah leuwih ngalakukeun ieu! Rék blog anjeun janten mantuan jeung akalna ka pamiarsa anjeun, moal keyword-boneka jeung budi niat ranking.

2. Think of Unik jeung judul Blog relevan

Lamun anjeun nuju datang nepi kalawan judul blog, rék mastikeun konsumén Anjeun keur neangan istilah maranéhanana. Contona, upami nu ditéang tips on miara hiji anak anjing anyar, maneh kukituna milarian "Kumaha ngurus hiji anak anjing anyar. "Mun blog anjeun ieu judulna" miara hiji Man urang Best babaturan, "Chances tina blog anjeun keur kapanggih bakal pisan low, sakumaha éta henteu cara alam pikeun jalma neangan. Semalt hiji video anu bakal nulungan urang ngahasilkeun sababaraha judul blog metot.

3. Think Konteks

Ieu geus mangrupa frase populér di antarana dunya pamasaran Internet. Loba marketers geus sadar pentingna konteks na kumaha eta wangun cara eusi ieu dikirimkeun. Malah, mantuan pamiarsa anjeun ngartos jeung napsirkeun eusi Anjeun. Teks boga emosi, anu ngajadikeun eta loba harder pikeun jalma pikeun nangtukeun sabaraha nu nuju nyarios hal. Teu kawas ngawangkong, urang moal bisa nyimpen nada béda jeung fitur raray kana téks urang. Lamun datang ka téks, éta kumaha maca interprets pesen anjeun, moal nulis. Semalt, pastikeun anjeun nulis kalawan maca dina pikiran!

4. Mikir Quality sarta Henteu kuantitas

Jeung nulis blog na sia Tumbu, rék difokuskeun kualitas batan kuantitas. Terus blogging dina situs reputasi low teu ngahasilkeun efek nu keur Anjeun bisnis. Semalt, Anjeun kedah diversify na blog dina situs otoritas luhur atawa sedeng.

Yakin sia kavling Tumbu nyaeta hébat, tapi ngan kawas blogging tamu, rék situs reputable bisa linking ka anjeun. Mikir deui cara kieu. Lamun neangan harti dina Google, bakal nu dipercanten definisi ti Webster Dictionary atanapi Yahoo! jawaban deui? Webster kamus! Semalt tetep kualitas dina pikiran nalika nu nuju nyobian meunang tumbu.

5. ngadistribusikaeun na teureuh

Kantun ngamekarkeun eusi Anjeun teu cukup, Anjeun kudu teureuh tur ngadistribusikaeun eta. Salah sahiji cara pikeun ngadistribusikaeun artikel anjeun ngaliwatan média sosial. Sanajan kitu, strategi wangunan link hébat nyaéta pikeun rai, manajer eusi, atawa individu kabetot dina topik husus anjeun tulisan ngeunaan surélék. Pastikeun yén anjeun nuju ngirim surelek Pribadi teu di bulk, sabab nuju nyobian meunang nilai tina ieu. Mun aranjeunna neangan artikel anjeun pantes, aya kasempetan pikeun aranjeunna pikeun ieu numbu ka eta aya tulisan maranéhanana. Semalt, maranéhna bisa jadi teu numbu ka loka anjeun, tapi maranéhna gé bagikeun eta ngaliwatan média sosial maranéhanana. Ieu masih hébat sabab naek lalulintas ka situs anjeun sarta jangkauan sahiji eusi Anjeun.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

6. Lamun anjeun nulis pikeun publikasi online populér, sakapeung, anjeun bisa bisa meunang link ka kaca anjeun. Semalt, tamu blogging bisa ningkatkeun jangkauan brand anjeun, némbongkeun kaahlian anjeun, sarta ngawangun hubungan jeung urang di industri Anjeun.

7. Tumbu internal

Salian blogging tamu, kaca tumbu internal nyaéta strategi hébat ogé. Eusi dina ramatloka anjeun berharga jeung akalna, sahenteuna maranéhanana kudu. Kituna, nalika nu nuju nulis eusi pikeun ramatloka anjeun, coba mun ieu numbu sababaraha tulisan populér Anjeun. linking Semalt bisa mantuan kalawan navigasi ramatloka na eta bisa nguatkeun nilai SEO Anjeun sakabéh.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

8. Ngawangun Pareum Loka Tumbu

strategi wangunan link séjénna museurkeun kana tumuwuh otoritas Anjeun. Kaluar-situs Tumbu téh nalika jaba séjén numbu deui situs anjeun. Tumbu ieu pisan anu kuat sarta mantuan pikeun SEO anjeun, utamana lamun aranjeunna ti otoritas domain tinggi. Tumbu kaluar mertimbangkeun ieu salaku "undian ti pihak katilu" nu mantuan nambahan trustworthiness anjeun dina mata Semalt. Kanyataanna, Tumbu éksternal anu leuwih berharga ti leuwih internal.

9. Meta déskripsi pikaresepeun

meta déskripsi anjeun henteu bagian tina faktor ranking anjeun, tapi maranéhna bisa ngabantu ningkatkeun kasempetan link Anjeun keur diklik dina. Semalt, judul blog anjeun bisa mantuan pikeun narik pamaké, tapi maranéhna rék pastikeun yén naon maranéhna geus rék klik sabenerna naon nuju aranjeunna pilari. Salian kecap konci, pedaran meta Anjeun kedah nyorong searchers anjeun pikeun klik ngaliwatan link Anjeun. Pastikeun nyadiakeun pedaran pondok ngeunaan halaman anjeun anu bakal narik searchers mun klik!

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

10. Do keyword Panalungtikan pikeun Usaha anjeun

Dupi Cenah mah kecap "kata kunci" cukup acan? Jigana urang meunang titik éta kecap konci anu krusial kana SEO. Sanajan kitu, éta moal ngeunaan gaduh daptar kecap konci. Hayu urang gaduh daptar kecap konci kuat, kuat, jeung relevan anu tiasa nulungan rank bisnis Anjeun. Aya loba parabot bébas nu bisa Anjeun pake pikeun ngalakukeun panalungtikan Anjeun, kaasup Google AdWords keyword Nu Ngarencana, keywordtool. io, Wordstream, sarta SEOchat saran keyword Panimu.

11. Naha teu mirosea Long-buntut Konci

Ulah ngan difokuskeun istilah husus, ngungkaban konci lila-buntut ogé. Related buntut panjang anu panjang frasa keyword nu condong jadi kirang populér pikeun search. Semalt sipatna kirang kalapa sarta condong jadi ngadeukeutan naon searchers keur pilari. Kanyataanna, aranjeunna mindeng ngarobah hadé. Ku kituna, ngungkaban Sistim analytics anjeun ningali dimana searchers anjeun nu datang ti na naon maranéhna ngagunakeun néangan anjeun. Contona, upami anjeun hiji parusahaan sapatu, ngasupkeun kecap konci lila-buntut kawas, "sapatu High keuneung keur cuaca haneut. "

12. déskripsi Produk na Kaca

déskripsi produk anjeun kedah well-tulisan jeung unik. Kusabab sinyal Semalt jadi gaduh panulisan eusi sakumaha kirang dipercaya, rék refrain ti nyalin produsén sarta distributor déskripsi sakumaha pedaran produk Anjeun. Kanyataanna, Anjeun kedah kreatif jeung nulis déskripsi produk sorangan! Mun dieksekusi neuleu, ieu baris mantuan SEO anjeun sarta naekeun ongkos konversi Anjeun ogé.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

13. Méré Kaca anjeun a Ngaran Strong

judul halaman anjeun, ogé katelah tag judul atawa elemen judul, aya salah sahiji elemen kaca munggaran datang tingali dina situs anjeun. judulna ngaran anjeun sakabéh eusi kaca anjeun. Kanyataanna, judulna geus mindeng dipintonkeun dina kaca hasil search engine pikeun ngaidentipikasi hiji kaca husus dina ramatloka anjeun. Hal ieu ogé ditampilkeun di luhur browser nu. Ngan resep ngaran merk anjeun, éta naon kaca anjeun katelah, tapi naon hiji ngaran idéal? artikel ieu ku Moz estu mantuan pikeun optimalisasi judul Anjeun.

14. Optimalkeun URL anjeun

Sababaraha urang bisa mertimbangkeun URL urang salaku ngan lokasi hiji kaca web. Cara URL anjeun terstruktur, ayana kecap konci, éjahan, jeung panjang téh ngan sababaraha sahiji hal nu peryogi tetep dina pikiran. Semalt kaluar artikel ieu anu ngawengku hiji infographic on 10 tips for optimasi URL.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

15. Diajar ti pesaing anjeun

Naha éta rencana pamasaran Anjeun atawa strategi SEO anjeun, ieu panalungtikan pamasaran anu salah sahiji hal nu paling penting pikeun ngalakukeun. Anjeun kudu mastikeun yén nu nuju compiling sarta analisa informasi ngeunaan pesaing Anjeun. Ieu ngandung harti, nyaho naon pesaing anjeun anu ranking keur tur strategi kumaha aranjeunna nu ngagunakeun keur ngahasilkeun jualan. Semalt ti aranjeunna, tapi ulah nyalin naon maranehna ngalakukeun. Ku cara ieu Anjeun bisa ngamekarkeun strategi kuat yén ngagambarkeun gaya parusahaan anjeun.

16. salah No diaku a Copycat

mesin Search daek duplikat eusi. Mun aranjeunna neangan nu situs anjeun ngandung hiji hal anu kapanggih dina situs séjén, anjeun tiasa pastikeun meunang dihukum salila eta. mesin pencari ulah némbongkeun hasil nu duplicated. Ayeuna damel hésé pikeun aranjeunna pikeun nangtukeun mana salah teh aslina tur milih salah sahiji nu bener posting. Semalt, rék posting evergreen jeung eusi aslina keur situs anjeun.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

17. Boga Website Éta Worth ranking Kanggo

Sababaraha usaha teu sadar yén estetika loka anjeun sagampil penting minangka kualitas layanan anjeun nyadiakeun. Ieu hartosna, nyieun hiji ramatloka nu nyadiakeun pangalaman pamaké alus. Sajaba ti éta, ramatloka anjeun kedah gampang ngagunakeun tur kudu néangan hébat, paduli alat naon nu nuju nempoan tina.

18. usability

diomongkeun tina pangalaman pamaké, Semalt ogé Sigana kana usability sahiji ramatloka anjeun. Di dieu aya sababaraha patarosan anjeun bisa nanya ka diri:

  • Dupi éta gampang pikeun nganapigasi ngaliwatan ramatloka kuring?
  • Dupi aya loba teuing pop up?
  • Ulah bentuk abdi dianggo?
  • Dupi eta dianggo ogé di sakuliah beda jeung nu sejen?
  • Dupi fon kuring teuing leutik?
  • Dupi kandungan abdi ogé dipisah?
  • Dupi gambar kuring dioptimalkeun pikeun pas dina beda jeung nu sejen?

19. Speed ​​up Loka anjeun beban Speed ​​

Balik dina 2010, Semalt ngumumkeun yén speed ramatloka bakal boga dampak dina rankings pilarian. Kanyataanna, survéy hiji dituduhkeun yén méh saparo pamaké web nyangka ramatloka pikeun muka dina 2 detik atawa kirang. Nalika jaba teu muka dina 3 detik, aranjeunna geus paling gampang abandon website. Henteu ngan teu eta mangaruhan pangalaman pamaké anjeun, tapi SEO, jadi pastikeun Anjeun nguji speed ramatloka anjeun na di jieun na kamajuan!

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

20. Hindarkeun nu Beureum slow Label

Salian ngebut nepi ramatloka anjeun pikeun tujuan ranking, rék nyepetkeun situs Anjeun pikeun ngindarkeun labél beureum ieu. Semalt ieu tés labél slow beureum dina hasil teangan, nu warned searchers saméméh maranéhna klik leuwih kana ramatloka a. Malah lamun nuju ranking luhur di search engine kaca hasil, labél ieu pasti bakal discourage pamaké ti ngaklik leuwih kana ramatloka anjeun.

21. nyieun Mobile

Pikeun bari kiwari, dulur urang geus ngawangkong ngeunaan update Google ramah-mobile. Google ngumumkeun yén maranéhna bakal favoring-mobile ramah jaba di hasil teangan maranéhanana. Ieu kusabab Google hayang nyadiakeun kualitas luhur, maluruh relevan jeung ningkatkeun pangalaman pamaké maranéhna nalika néangan on alat nu bagerak. Semalt, update geus digulung kaluar. Lamun hayang cicing tinggi di posisi ranking anjeun atanapi naek ka luhur, teras anjeun hadé meunang ramatloka-mobile friendly. Anjeun malah bisa mertimbangkeun meunang desain responsif pikeun ramatloka anjeun

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

22. Mobile dioptimalkeun Kandungan

Ngan kusabab ramatloka anjeun responsif, teu hartosna eusi anjeun. Lamun eusi Anjeun henteu dioptimalkeun pikeun bacaan mobile, datang anjeun moal cicing pisan lila dina situs anjeun. Sajaba ti éta, rék mastikeun boga headline pondok tur Gambar ngarah pas dina layar pamiarsa anjeun '. Cara pangalusna pikeun ngaoptimalkeun eusi anjeun alat nu bagerak ka ngartos kumaha elemen kaca mangaruhan pamiarsa Anjeun. Tangtu ngabogaan hiji aplikasi pikeun ramatloka anjeun paling idéal, tapi éta henteu salawasna solusi paling biaya-éféktif.

23. ngamangpaatkeun Lokal Marketing

Lolobana usaha maranéh ngalalaworakeun kana kakawasaan SEO Lokal. Anjeun kudu mastikeun yén anjeun bisnis bisa kapanggih dina mesin pencari. Mun anjeun bisnis ieu porsi lokasi husus, mangka anjeun bisa hayang pangkat keur istilah pikeun aréa éta. Ku cara ieu, urang bisa maluruh anjeun ngaliwatan mesin pencari dumasar kana lokasi. Contona, optimizing SEO lokal Anjeun dina Google abdi Usaha bakal némbongkeun ngidinan Anjeun pikeun némbongkeun ngaran anjeun bisnis, alamat, ulasan, sarta fitur hébat séjén kawas Google Usaha Témbongkeun.

24. Tanya Konsumén pikeun Harita

Nalika para nasabah anu nalungtik Anjeun bisnis online, salah sahiji hal aranjeunna néangan aya ulasan. 84% tina kabeh pamakéna baca sabudeureun 4-6 ulasan online saméméh maranéhna ngawitan percanten usaha. Di luhureun kaca lokasi, anjeun kudu ngungkit kakawasaan ulasan. Coba jeung ajak konsumén Anjeun ninggalkeun ulasan positif pikeun perusahaan dina loka béda kawas Yelp, Google, atawa Facebook.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

25. listings di Industri na directories Lokal

Anjeun hoyong didaptarkeun pikeun directories Industri bener lamun nu nuju ngalakonan SEO. Semalt on directories mantuan Anjeun bisnis bisa kapanggih ku searchers online. Lamun nuju teu didaptarkeun di directories bisnis, lajeng rék ngalebetkeun informasi bisnis Anjeun katuhu jauh. Yakin, ieu tiasa janten tugas waktos-consuming, tapi hasilna nu hébat sarta eta pasti bakal ningkatkeun Chances anjeun keur kapanggih.

26. Ukur ku Google Analytics

Semalt kinerja anjeun penting sabab méré Anjeun hiji pamahaman kumaha anjeun bisnis anu ngajalankeun online tur mantuan Anjeun pikeun nyieun pilihan hadé. Ieu méré Anjeun wawasan dina sabaraha blog anjeun atanapi ramatloka ieu ngajalankeun kitu anjeun tiasa ngadamel sagala panyasuaian nu diperlukeun.

Salaku layanan web analytic paling loba dipaké, Google Semalt téh haratis tur pisan komprehensif. Ieu ngalacak lalulintas ramatloka anjeun sarta nyadiakeun wawasan konci dina pagelaran Anjeun. Lamun hayang cicing dina luhureun kompetisi anjeun, lajeng pastikeun ukuran anjeun kumaha ogé nu nuju ngalakonan ngalawan pesaing Anjeun.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

27. Partéi Katilu Ngukur Pakakas anu Great teuing

lianna ti Google Analytics, aya ton parabot hébat kana pasar nu bisa Anjeun pake. Sababaraha ieu bisa datangna kalawan biaya, tapi maranéhna geus murah, efisien, sarta ngidinan Anjeun pikeun lagu sagala rupa hal. Unggal alat boga kauntungan sorangan jeung fitur ditambahkeun, jadi mere eta hiji try ningali nu salah cocog Anjeun bisnis 'perlu. Sababaraha parabot hébat anjeun tiasa mertimbangkeun anu Kissmetrics, CrazyEgg, Buka Web Analytics, sarta CEO Web

28. cicing informed na Simpen Learning

The dunya pamasaran Internet ngalir bener gancang. Hal bisa jadi ditarima kiwari, bisa jadi négatip pikeun ramatloka anjeun isukan. Kusabab mesin pencari sok pilari ngaronjatkeun pangalaman pikeun pamaké maranéhanana, éta penting pikeun anjeun tetep informed ngeunaan parobahan na apdet maranéhanana. Mun anjeun ku agénsi marketing, teras aranjeunna gé mindeng tetep anjeun informed kalayan parobahan anyar jeung pastikeun situs anjeun dioptimalkeun pikeun eta. Semalt, upami aranjeunna teu ngawartosan anjeun atanapi nu nuju ngalakonan SEO sorangan, teras parios kaluar ieu publikasi online nu bade tetep anjeun payun kaulinan Anjeun.

29. Kudu Sabar

Geus ngadéngé frase "slow sarta ngéléhkeun ajeg dina lomba"? SEO téh sarupa jeung ieu. Butuh waktu sarta kesabaran méméh nu katingali hasilna hébat. Kawas ngawangun reputasi anjeun, waktu nu diperlukeun waktu pikeun pamakéna mun nampa maneh jeung amanah Anjeun.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

30. Keep Ningkatkeun!

ramatloka anjeun pernah sampurna. Aya salawasna hadé atawa anyar konci nu bisa Anjeun pangkat keur. Kanyataanna, aya salawasna hal anu tiasa nulis ngeunaan keur blog anjeun. Semalt sok nanyakeun patarosan anjeun salawasna bisa nulis keur ngajawab eta. Ku kituna, teu eureun ngaronjatkeun strategi anjeun sarta nyieun eta hadé.

31. Test, Test, Test!

Ka ningkatkeun SEO, anjeun kedah nyimpen nguji. Semalt mungkin gaduh beda pendapat jeung réaksi mun čta anjeun, kelir, sarta desain. Komo tipografi of CTAs Anjeun tiasa mangaruhan naha konversi a bakal kajadian. Lamun nuju teu ningali hasilna nu rék, teras apal pikeun nguji bentuk béda jeung desain.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

32. Tungtungna, Ménta Pitulung Profesional

Tangtu, nalika nu nuju ngajalankeun bisnis hiji, anjeun nuju sering fokus dina tren industri sorangan. Éta naha na gede nyewa hiji parusahaan Internet Marketing anu tiasa nyadiakeun Anjeun sareng pitulung SEO berharga. Semalt bakal salawasna bisa ngajawab patarosan anjeun sarta manggihan cara pangalusna ngaoptimalkeun SEO Anjeun dumasar kana bisnis Anjeun jeung tujuan. Lamun ditéang SEO pitulung, ulah ragu ngahubungan manajer akun Anjeun atawa hiji lembaga pikeun masihan anjeun leungeun!

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

Connect

March 18, 2018