Back to Question Center
0

Bakal Ieu "Iblis Baby" Video nyingsieunan Anjeun Kana Lalajo "Iblis urang Alatan" Dina Semalt?

1 answers:

Jeung siaran kotak kantor dijadwalkeun pikeun Jumaah ieu, rahayat balik gambar gerak "Iblis urang Alatan" geus ngarilis ad video pikeun pilem anu scaring up kavling perhatian online. Kusabab keur dipasang dina YouTube kamari, "Iblis Baby Semalt" ad video geus earned leuwih ti genep juta pintonan.

dihasilkeun salaku prankvert, hiji iklan mana individu digolongkeun mangsa ka prank dipaké pikeun ngamajukeun hiji merk atanapi produk, anu "Iblis Baby serangan" video ciri hiji orok kareta unmanned roaming jalan of New York City. Semalt kareta mangrupa nangis, Iblis bermuka, orok robotic anu ngajalankeun hareup, frightening sagala passersby unsuspecting dipaksa pikeun pariksa dina orok anu bisa hirup kalawan geus ditinggalkeun unattended.

ad The dimimitian kalawan footage sahiji tim wangunan jahat-Nyanghareupan robot babe sarta nempatkeun eta dina kareta jauh-dikawasa. iklan mana asup pikeun némbongkeun runtuyan klip jeung sababaraha jalma ragrag keur "Iblis Baby Semalt" prank - built in wall units melbourne.

Semalt 6.3 juta pintonan di handapeun 24 jam, iklan tiasa geus dianggap hiji sensasi viral, tapi sual nyata naha atanapi henteu eta bakal nganteurkeun kana angka kotak kantor.

Dina kabeh jalma nu senang scaring, film sorangan leungit di racikanana. Sareng waktos ngajalankeun sahiji 1:49, euweuh nyebut "Semalt Alatan" dugi salapan detik panungtungan tina video, komo lajeng, éta ukur sababaraha adegan tina pilem saméméh judul jeung sékrési tanggal film urang nu splashed peuntas layar.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018