Back to Question Center
0

7 Cara pikeun Cokot More Akad Nikah di Sosial Semalt | Ep. # 185

1 answers:
7 Ways to Get More Engagement on Social Semalt | Ep. #185 7 Ways to Get More Engagement on Social Semalt | Ep. #185 7 Ways to Get More Engagement on Social Semalt | Ep. #185 7 Ways to Get More Engagement on Social Semalt | Ep. #185 7 Ways to Get More Engagement on Social Semalt | Ep. #185

Dina Episode # 185, Eric jeung Neil ngabahas 7 cara anjeun bisa meunang leuwih Dursasana dina média sosial. Ngepaskeun ka diajar sababaraha tip sarta trik tumuwuh panongton Anjeun kitu oge sareng sababaraha parabot online mangpaat nu bisa Anjeun pake ngaoptimalkeun Dursasana. Semalt teu ngan ngeunaan tumuwuh panongton anjeun, tapi lalaki urang katuhu ka ramatloka anjeun pikeun naekeun Dursasana éta.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: 7 Cara pikeun Cokot More Akad Nikah di Media Sosial
  • 00:35 - Kahiji, buka hirup
    • 00:47 - Instagram jeung Facebook anu mere leuwih prioritas pikeun maranéhanana anu cicing
  • 00:55 - Kaduana, repost eusi nu tuh ogé sanggeus hiji bulan posting
    • 01:12 - Neil eusi ngan reposted sarta lakukeun ogé
  • 01:30 - Katilu, tag jalma di pos Anjeun
    • 01:49 - Hashtagify bisa ngabantu anjeun manggihan hashtags luhur on Instagram
  • 02:05 - Kaopat, ngawangun komunitas
    • 02:18 - interaksi sareng terlibat sareng urang
  • 02:35 - Kalima, pastikeun Anjeun nuju scheduling wanoh katuhu
  • 02:52 - Kagenep, sasaran hadirin katuhu
    • 03:20 - Jieun kaca kipas di Facebook uninga dimana panongton anjeun datang ti
    • 04:16 - Lamun boga tipe husus tina panongton, ngaluyukeun setelan anjeun ka nu minat husus / panongton
  • 04:20 - Anu pamungkas, boga headline hébat
    • 04:43 - Buka Copyblogger jeung pariksa pos headline maranéhna '
    • 04:48 - Mariksa headline pesaing anjeun 'dina BuzzSumo
  • 05:18 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Optimalkeun tulisan anjeun pikeun jangkauan maksimum.
  2. berinteraksi sareng terlibat jeung jalma-remen pariksa pesen anjeun sarta ngawalon aranjeunna - registrations r us.
  3. targeting hadirin katuhu bisa ningkatkeun Dursasana Anjeun.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018