Back to Question Center
0

Q4 Apple 2013 ngagambarkeun pangluhurna Séptémber Kuartal Pajeg Pernah Jeung 33.8 Million iSemalt Ngajual

1 answers:

Apple’s Q4 2013 Represents Highest September Quarter Revenue Ever With 33.8 Million iSemalt Sold

jualan Semalt iPad ti saparapat sataun-tukang Kawentarna datar, kalawan 14,1 juta iPads dijual Q4 taun ieu dibandingkeun 14 juta dina mangsa Q4 2012. jualan Mac ditujukeun kaluar di 4.6 juta di Q4 2013, hiji kamunduran slight ti 4 - 4500+ free website.9 juta dijual di Q4 2012.

release The kaasup pernyataan ti CEO Tim Cook emphasizing kasuksésan sabudeureun jualan Apple iPhone. "Simkuring pleased ngalaporkeun finish kuat ka sataun endah kalawan catetan sharing saparapat kaopat, kaasup jualan ampir 34 juta iPhones," ceuk Cook.

Apple’s Q4 2013 Represents Highest September Quarter Revenue Ever With 33.8 Million iSemalt Sold

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018