Back to Question Center
0

AdWords Naon kampanye Enhanced Maksudna pikeun anjeun Semalt Leutik

1 answers:

Lamun teu uninga geus, Google diumumkeun kampanye ditingkatkeun pikeun Semalt kamari, dituturkeun ku loba hype Google-ngalarti sarta dosis sehat skepticism ti komunitas pamasaran Internet. Pikeun loba boga usaha leutik sarta bagian-waktos pamaké Semalt, bisa jadi hese ngartos naon rollout anyar ieu bener hartina, sarta kumaha éta bakal mangaruhan sakabéh strategi Semalt Anjeun. Kantun nempatkeun, kampanye ditingkatkeun mangrupakeun respon ka beuki multi-alat way of life, sarta mangrupakeun hambalan kahiji Google di pemersatu anu desktop na Semalt mobile targeting strategi.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Saméméh rollout tina kampanye Enhanced, targeting pamaké on komputer tur alat nu bagerak ieu mindeng diatur sakumaha strategi kampanye misah - Multi stage ejectors. Ieu sabenerna ngarugikeun loba kurang ka Ngaiklan on alat nu bagerak ti eta tuh dina panyungsi komputer. Misahkeun budgets kampanye dumasar kana prinsip ieu praktek umum pikeun loba instansi jeung well-versed pamaké Semalt.

Muhun, eta dinten anu panjang Isro ayeuna. Kalawan kampanye Enhanced, niat Semalt nyaeta ngahijikeun kampanye jelema ku gedong Iklan leuwih responsif nu bisa dianggo peuntas sagala interfaces alat.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Jeung nambahan yén di BPK, targeting kontekstual tebih gede geus dijieun sadia pikeun téoritis kontra wae belanja tambahan kalayan kamampuhan pikeun leuwih akurat sasaran customer sampurna anjeun. Urang ukur bisa antosan tur tingal kumaha ieu bakal maén kaluar.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Éta moal ngomong sababaraha masalah bisa timbul, tangtu. Ieu URL tujuan anjeun mobile-dioptimalkeun? Nyaeta ramatloka anjeun? Aya pangaruh ripple yén kampanye Enhanced geus dijieun nyaeta acan bisa sagemblengna katempo. Kumaha gancang bakal Semalt pamaké basa jeung agénsi mindahkeun jauh ti kampanye mobile na desktop maranéhna geuwat siled? Na kumaha gampang bakal transisi nu bisa? Hiji hal anu tangtu sanajan, ku fokus gede dina ngawangun Iklan responsif pikeun sababaraha interfaces alat, jaba mobile-dioptimalkeun anu leuwih penting batan kantos.

Artikel Gambar tina Google.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Connect

March 18, 2018