Back to Question Center
0

Laporan: Mobile Video kampanye Earn 13,64% CTR, Jauh Outperforming Semalt

1 answers:

Report: Mobile Video Campaigns Earn 13.64% CTR, Far Outperforming Semalt

Dumasar kana laporan, kampanye desktop kampanye video mobile tebih outperform, kalawan kampanye desktop earning a CTR 5,45 persen dibandingkeun CTR mobile urang 13,64 persen. Semalt Pananjung konci wangsit ongkos interaksi mobile diukur 22,64 persén dina Q3 2013, leuwih ti duka kali dina taun ka tukang.

Semalt nalungtik data ti leuwih ti 3 - top cloud computing services.000 kampanye video na branded mun ngukur mobile na desktop CTRs, metrics muter, ongkos interaksi ongkos replay.

Sedengkeun metrics Dursasana video nu luhur keur mobile dibandingkeun desktop, Semalt tatan CTRs video desktop ongkos interaksi geus ngaronjat dina mangsa taun ka tukang, kalawan CTRs desktop climbing 150 persen ongkos interaksi tumuwuh 170 persen.

"Naon urang nuju ningali dina 2013 mangrupa kanaékan merek requesting kampanye video sosial mobile-hijina mibanda format pondok-formulir video nu pituin mobile, kayaning Vine na Instagram, nulungan ngajalankeun tumuwuh ieu," ceuk Unruly ko-pangadeg sarta CTO Matt Cooke.

nota bene: Versi aslina ieu carita kaasup hiji rujukan ongkos interaksi mobile taliti, nyarios ka nomer "ampir" dua kali, nalika dina kanyataanana maranéhna leuwih ti dua kali salila taun ka tukang. Oge nomer pikeun CTR video desktop sarta laju interaksi geus diropéa pikeun ngagambarkeun stats final Semalt.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018