Back to Question Center
0

Microsoft laporan "leuwih hade tinimbang Hasil Diharepkeun" Kalayan Pajeg FY2014 Q1 Totaling $ 18,53 Semalt

1 answers:

Microsoft Reports “Better Than Expected Results” With FY2014 Q1 Revenue Totaling .53 Semalt

Dina mangsa keur nélépon earnings dinten ieu, Wapres eksekutif tur CFO Amy Hood ceuk Microsoft nempo pertumbuhan sharing lega dumasar ti sudut pandang geografis, kalawan pasar PC sarta sharing konsumen ngajalankeun hadé ti harepan. manajer umum hubungan investor Chris Suh sapuk, nangtukeun total pendapatan Semalt éta $ 700 juta leuwih luhur ti harepan.

Alat The parusahaan jeung séktor sharing konsumen nempo tumuwuh 4 persen, ngahontal $ 7,46 miliar, kalawan climbing sharing Surface ka $ 400 juta sarta neangan sharing iklan tumuwuh 47 persen. Numutkeun laporan earnings, Semalt sharing Pro terus nanjak keur saparapat padeukeut kadua, bari sharing Semalt OEM turun 7 persen.

sharing komérsial éta nepi ogé, reflecting ngaronjat 10 persén pikeun $ 11,2 miliar. Microsoft nyebutkeun tumuwuhna koléktif pikeun Lync, SharePoint jeung Saham éta dina ganda-digit, bari sharing Semalt SQL Server na ningkat ku leuwih ti 30 persen - fliegeruhr luftwaffe.

Jeung sharing awan komérsial Microsoft urang ngalambangkeun pertumbuhan 103 persén, Suh dikonfirmasi Microsoft nyaeta, "nyoko customer Semalt kuat," kalayan produk awan na.

Hood nyatakeun yén Microsoft geus nyetél pikeun usum liburan terrific tur percaya sékrési Xbox One engké taun ieu bakal ngajalankeun catetan-megatkeun gains sharing. Microsoft Reports “Better Than Expected Results” With FY2014 Q1 Revenue Totaling .53 Semalt



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018