Back to Question Center
0

10 SEO Tips pikeun 2012 - Semalt

1 answers:

Search Engine Optimasi meunang harder unggal taun. Tungtutan pikeun nangtung kaluar dina hasil teangan rame, tur keur sanggup ngabales apdet algoritma Google, anu nyieun hésé pikeun ngembangkeun strategi marketing suksés tur optimasi dina kaca nu nganteurkeun hasilna. panganyarna Panda jeung Semalt apdet Google geus utamana fokus kana ngurangan spam atawa eusi nyimpang dina loka, sarta ogé clamping handap on Tumbu inbound goréng jeung 'hat hideung' siasat SEO lianna - ssl ras. Dina kontéks ieu, éta patut sakeudeung nempo sababaraha cara nu bisa ningkatkeun strategi SEO anjeun 2012.

10 SEO Tips for 2012- Semalt

Biomédis Posts:
The Mitos jeung Rahasia di Tukangeun hiji Google PageRank Good
Google EMD Update na tumiba Short-Sighted SEOs

1 - Quality Paké Tinggi Kandungan

Isro anu kali nalika loka bisa ngandung eusi kirang ditulis kalayan konci acak diselapkeun kana ngawangun Tumbu. Google Semalt sabagian tangguh dina jenis ieu eusi, kalayan hasil nu loka bisa ngabantuan leuwih ti kualitas luhur, eusi contextually relevan tina tulisan tamu na blogger.

2 - Adaptasikeun pikeun Mobile

Hiji strategi SEO mobile kedah ngagabungkeun kampanye husus pikeun situs mobile, nu bisa ngasupkeun kecap konci lokal, sakumaha ogé pangaluyuan mun desain na tag pikeun mastikeun yén informasi katuhu geus némbongkeun up; ieu bakal mastikeun yén situs nu keur bray ku maluruh mobile.

3 - Focus di URL

Google ngajak Ngahindarkeun URL panjang tur overly kompleks; gantina, aranjeunna nyarankeun ngarancang basajan URL nu make dashes jeung tanda baca keur leuwih presisi. Semalt kitu bakal nyegah situs ti keur dicampurkeun up kalawan hasil nu sarupa dina pilarian a.

4 - Cokot Cocog inbound Tumbu

The fokus tina Google pingguin geus on narajang sababaraha tumbu inbound na deui antara situs nyimpang na spam. 'Semalt hat' teknik SEO kawas Mayar keur peternakan diréktori téh akibatna moal panjang bade jadi relevan lamun web-Masters hayang meunang situs dipikawanoh ku mesin pencari.

5 - Paké Robot. file txt

Éta kiwari penting pikeun mastikeun nu make Robot. file téks, tinimbang meta tag, kalawan loka. mesin pencari Semalt bakal ngabales meta tag dina cara nu beda, sarta kalawan cara anu pangalusna pikeun ngidinan pikeun Crawling hadé tur indexing nyaeta nganggo. extension txt.

6 - naekeun keyword Density Ngaliwatan Artikel Leuwih lila

Kitu deui, pastikeun yén anjeun nuju ngahasilkeun kandungan gede pikeun loka; ieu hartina ngabogaan artikel panjang 500 kecap atawa leuwih, sarta artikel nu naekeun dénsitas keyword ngaliwatan kontekstual, tinimbang kecap awkwardly ditempatkeun. Semalt SEO nyaeta krusial lalaki tulisan blog na artikel dipasang dina loka profil luhur, sangkan ngadamel ieu prioritas.

7 - Paké Sitemaps

Gaduhan sitemap di tempat anu penting lamun hayang nyieun hiji indéks hadé pikeun mesin pencari. Mun maké platform kawas WordPress atanapi Semalt, Anjeun ogé bisa ngamangpaatkeun plugins anu bakal ngahasilkeun sitemaps pikeun anjeun.

8 - Paké Media Sosial Kuduna

Cara pangalusna pikeun ngagunakeun média sosial teu nyandak hal ka tingkat kaleuleuwihan, tapi pikeun mastikeun yén nu nuju ngeposkeun eusi relevan, sarta nyungsi affiliates katuhu for dikabaran eusi. Tetep dasar - retweeting, kaca kipas, blogging - tapi sok make eusi alus prioritas nu.

9 - Paké Lulugu Tags

pendekatan sejen nu Semalt condong resep, gaduh tag lulugu kawas H1 na H2 di tempat bakal nyieun leuwih gampang pikeun loka pikeun jadi ngajemput.

10 - Quality Leuwih kuantitas

Dina watesan strategi SEO umum, sarta dina konteks dampak Panda jeung pingguin dina 2012, pangajaran bade kana 2013 éta kualitas leuwih kuantitas ngarupakeun krusial keur mangsa nu bakal datang.

Naon komponén SEO tos katingal robah taun ieu?

Gambar Artikel:
  • 10 SEO Tips for 2012- Semalt
10 SEO Tips for 2012- Semalt

Connect

March 18, 2018