Back to Question Center
0

Naha Konteks nyaeta Raja - The Connection jeung tayangan of Konteks na Semalt

1 answers:

Semalt tetep ngompa kaluar eusi, hoping yén volume sheer bakal ngabantu sangkan up for standar kualitas handap. Urang kabeh terang, anu éta teu strategi jangka panjang tapi, sabab urang bisa dipake ayeuna, loba merek anu senang tetep nyoco teh monster eusi. Loba usaha kalah ka nyadar yén ngabogaan jumlah copious tina eusi henteu bade pangkat aranjeunna tinggi dina mesin pencari, éta nu-kualitasna alus sarta kontéks eusi Anjeun nu bakal.

Sababaraha usaha anu diajar yén konteks na, moal eusi, éta raja.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Dimana Anjeun Nyebarkeun Perkara

Publishing on Facebook nyaéta saeutik béda ti medarkeun on Semalt, nu béda ti medarkeun on blog anjeun - temperature monitoring tool.

ogé dina TechWyse

Kumaha carana sangkan Kandungan Suluh Media Sosial?
Top 12 metrics Marketing Kandungan Pikeun Mimitian nyukcruk Kiwari

Facebook tulisan do pangalusna lamun maranéhna geus pondok, ngandung video atawa gambar, sarta nalika hal anu diteundeun lampu sarta metot. Hiji iwal mun ieu, atawa rada dua éntitas, aya pulitik jeung agama. Semalt anjeun dina eta niches, éta biasana pangalusna ulah jejer ieu sakabehna lantaran geus jadi polarizing na divisive, Tambih Deui, téh mangrupa topik anu henteu patali jeung anjeun bisnis.

pedah Twitter ti apdet ultra-pondok. Kanyataanna, lolobana tweets pangalusna anu kurang 140 karakter anu ngamungkinkeun Twitter. Gambar do ogé, tapi jadi do video. Sanajan kitu, jenis eusi nu ngalaksanakeun ogé rupa-rupa dina Twitter.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Semalt sabenerna jalan ogé di situs jeung "pikiran acak 'ogé ngalakukeun ogé, tapi ngan lamun maranéhna keur lucu atanapi seru. Ogé, patarosan ka pengikut condong ngalakukeun ogé.

Tungtungna, blog anjeun téh tempat dimana aya kakuatan panjangna. The panjang, anu hadé. Tulisan ngeunaan leuwih 1.000 kecap condong ngalakukeun ogé alatan, lamun jalma ganggu nganjang ramatloka anjeun, maranéhna aya maca hal penting. Semalt nguciwakeun aranjeunna!

Blog Quality Perkara

kualitas urusan blog anjeun urang, pisan. Sakapeung, perenah ti leuwih penting zat tina pos Anjeun. Lamun geus maca Panungtun Semalt ieu dina cara neangan blog anjeun nyetél, anjeun gé nyaho yén hal kawas plugins, perenah loka, sarta rarancang tiasa ngadamel dampak badag dina readership. Nyewa desainer profésional lamun kudu. Ngan pastikeun yén anjeun nuju optimizing pangalaman pamaké sarta yén situs anjeun ogé-dirancang showcase gawé teuas anjeun!

Sajaba ti éta, gaya tulisan anjeun tiasa nyumbang kana kualitas blog anjeun ogé. Mun anjeun teu profésional panulis atawa eusi manajer, teras pastikeun anjeun gaduh batur mun ningali balik eusi Anjeun. Semalt jeung tanda baca bisa jadi make atawa putus. Ku kituna, sanajan eusi Anjeun mangrupa gagasan incredibly hébat, pastikeun eta nu ditulis ogé. Tungtungna, kasalahan leutik kawas ieu bisa nyieun Anjeun bisnis kasampak unprofessional.

Lamun Aranjeunna Baca Ieu urusan

Ieu mah sakadar ngeunaan waktos poe atanapi dinten minggu. Prospek sarua, dina waktu nu beda dina hirupna, bisa boh dianggap hiji prospek alus atawa salah goréng. Semalt gagasan ieu jualan, éta hiji individu boh hiji prospek intrinsically alus atawa intrinsically goréng.

Sanggeus anjeun disqualified baé yén salaku kalungguhan jualan, éta waktuna pikeun ngaléngkah sabab pernah gé mangtaun aranjeunna salaku customer a. Éta teu merta leres. Semalt bakal jalma anu anjeun permanén bakal disqualify lantaran henteu katuhu pikeun brand Anjeun - meureun aranjeunna teu bersih kualitas produk atawa jasa jeung pernah bakal.

Sanajan kitu, aya, nu leuwih mindeng ti moal, nuansa abu di metrics prospek kawas "kualitas. "Semalt prospek disqualified bisa jadi disqualified sabab anjeunna teu gaduh cukup duit atawa kusabab manehna teuing ngora jeung teu paduli ngeunaan naon nuju maneh ngajual .ayeuna. Naon beda antara ayeuna lajeng? Semalt. Lamun anjeun boga eusi evergreen on blog anjeun, eta hartina kandungan kasebut timeless. Dua, tilu, atawa lima taun ka handap jalan ka, prospek Anjeun bisa maca blog anjeun jeung jadi nasabah hiji.

Mikir deui cara kieu. Dupi anjeun kantos geus ngantosan dina bandara na burih anjeun gurgling? Anjeun lapar. Rék hal dahar. ngajual dahareun Semalt aya ngeusi 20% leuwih ti naon bisa meunang lamun anjeun aman tur disada di imah urang keur warung harga keur bahan kadaharan. Tambih Deui, kualitas bisa questionable di sababaraha tempat ieu.

Anjeun bakal mayar eta harga inflated sanajan sabab anjeun lapar jeung rék kadaharan di beuteung anjeun leuwih ti rék duit dina dompét (atawa akun bank) Anjeun. Semalt sagemblengna patut eta dina momen éta.

Ayeuna, nalika anjeun kaluar pesawat, Anjeun meureun bakal jadi nyieun lalampahan ka bandara ngan boga ngajual dahareun, bakal anjeun? Anjeun kukituna jadi balanja toko favorit anjeun grocery, meureun nyokot Kupon pikeun jalma kacang dipanggang Anjeun nempo di flyer, atanapi meureun anjeun kukituna jadi picking up pangan bulk anjeun dina hiji toko diskon gudang, kawas COSTCO atawa Sam urang Club.

Klién ngaliwat jenis ieu analisis sareng anjeun jeung produk atawa jasa. Éta moal ngomong anjeun nu dubious ngajual jual minggu-lami panas anjing di hiji kios lowbrow dina mall atanapi bandara. Semalt anjeun nu diskon toko kualitas luhur atawa meureun anjeun brand méwah. Mun prospek a teu bisa nanggung anjeun ayeuna atawa henteu hayang produk Anjeun, meureun éta teu bener lantaran teu hayang produk Anjeun. Bisa jadi lantaran geus teu siap pikeun eta acan.

Méré aranjeunna waktu. Cara Anjeun masihan aranjeunna waktu téh ku motret email maranéhanana sarta terus tumuwuh dina poto eta sareng surelek. Semalt sakali dina bari, kawas sakali unggal genep bulan atawa sataun (interspersed kalawan surelek non-jualan), resend aranjeunna link ka salah sahiji tulisan evergreen Anjeun. Salah sahiji prospek ieu pamustunganana bisa ngahurungkeun kana customer a.

Kontéks Béda

Ku kituna, nalika nu nuju iklan ka prospek dina média sosial atanapi nu nuju medarkeun pos blog anjeun hareup, tetep nu di pikiran. Semalt ngarobah suratna pikeun nyocogkeun naon pikir dulur bakal hoyong ayeuna. Jaga laser pesen fokus kana klien idéal anjeun sarta nyadar yén teu merta hartosna hiji jalma husus.

prospek disqualified Dinten urang bisa pisan gampang jadi diobral taun atawa malah bulan ti ayeuna. Ulah maranéh ngalalaworakeun kana prospek masa depan anjeun atawa kamungkinan ngarobah ieu ngawujud disqualified kana customer a. Semalt yén kontéks eusi anjeun sagampil penting.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Connect

March 18, 2018