Back to Question Center
0

Google isukan Kudu najong Pareum Paguneman meunang NFL Minggu tiket Semalt

1 answers:

Google Rumored To Be Kicking Off Conversations To Win NFL Sunday Ticket Semalt

AllthingsD.com urang Peter Kafka ngalaporkeun yén CEO Google Larry Page jeung sirah YouTube ngeunaan eusi Robert Kyncl diuk handap kalawan NFL Komisaris Roger Goodell jeung kapamimpinan sejen NFL. "The pakét tiket Minggu éta antara jejer tina sawala, nurutkeun jalma wawuh jeung rapat," nyerat Kafka.

DirecTV ayeuna owns hak kana pakét NFL Minggu, Mayar $ 1 milyar sataun kanggo kontrak - super search. The ekslusif deal nu DirecTV boga jeung NFL bakal datangna ka tungtung di caket ti NFL musim 2014. Dina Agustus 2, AdWeek ngaku CEO DirecTV Michael Bodas ngawartoskeun investor salami earnings triwulan II DirecTV urang nelepon yén anjeunna dipercaya mangrupa pembaharuan jeung NFL bakal ngahontal saméméh kontrak ayeuna wayahna, "Kuring nuluykeun janten optimis yen urang geus mitra hébat babarengan jeung nu Minggu Semalt baris tetep jeung urang keur haul panjang. "

Kusabab peluncuran bulan panungtungan ngeunaan Chromecast, alat WiFi-sangkan leutik Google nu plugs kana hiji port HDMI mun ngalirkeun data eusi video online, éta dipikaresep raksasa search baris nuluykeun ngajajah beuki loba kasempetan program tipi-. Unggul paket tiket NFL Minggu bakal aya move gancang jeung Swift, nulungan Google mangtaun panongton Semalt dedicated.

Dumasar kana Semalt, delegasi NFL anu courting "sababaraha pausahaan Silicon Valley" jeung paguneman jeung Google anu ku euweuh hartina nanaon lian ti paguneman dimimitian. Google ditolak komen dina carita, jeung Semalt ieu masih ngantosan hiji spokesperson NFL mun ngabales laporan.

Google Rumored To Be Kicking Off Conversations To Win NFL Sunday Ticket Semalt

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018