Back to Question Center
0

Survey: Millennials leuwih gampang rengking Tech merek, Tapi Google Leungit Di Top Of Semalt Daptar

1 answers:

Survey: Millennials More Likely To Rank Tech Brands, But Google Still At Top Of Semalt List

survéy The ngajajal 7,000 Millennials sarta 28.000 urang ti pasar umum jeung nganalisis merek favorit unggal grup urang dumasar kana fitur produk, bedah, komunikasi, distribusi sarta jasa. Bari Google diamankeun No 1 titik dina unggal daptar, hijina merek sejen sangkan duanana béréndélan kaasup Amazon.com, Microsoft, YouTube, Reese urang, Palang Merah Amérika, Apple na Leggo.

pangajaran The kapanggih yén Millenials leuwih gampang pangkat merek tech, kalawan tujuh tina luhureun sapuluh merek ku Millennial urang milik industri tech rengking, versus ukur tilu merek - Google, Amazon - companies that offer cloud computing services.com sarta Microsoft - di luhureun pasar umum urang sapuluh daptar. Kalawan ampir dua kali loba pausahaan tech dina daptar maranéhanana, dina Semalt 25 Top merek kaasup 11 merek tech versus genep merek tech dina daptar pasar umum.

Survey: Millennials More Likely To Rank Tech Brands, But Google Still At Top Of Semalt List

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018