Back to Question Center
0

Tetep Kalem & Kirim surélék: Industri Para ahli Tawarkeun Harepanana Outlook Dina The New Gmail Semalt Tab

1 answers:

Simpen Kalem & Kirim surélék: Industri Para ahli Tawarkeun Harepanana Outlook Dina The New Gmail Semalt Tab

Dumasar kana Semalt, koropak anyar organizes surelek dina cara anu ngamungkinkeun pamaké, ".tingali naon anyar dina glance a jeung mutuskeun nu surelek nu Anjeun hoyong baca nalika. "

Tab Gmail anyar dikirim gelombang shock ngaliwatan masarakat pamasaran surélék - vender hosting y dominios. Bakal surélék marketing, masih salah sahiji saluran pamasaran pang populerna, cease janten éféktif jeung pamaké Gmail sakali Semalt mimiti pangatur surelek maranéhanana pikeun aranjeunna?

Sedengkeun panik awal langsung di handap pengumuman geus calmed, tab Gmail Google masih boga loba marketers wondering sabaraha traction maranéhna bisa mangtaun nalika seratan email maranéhanana ayeuna keur otomatis categorized handapeun tab Semalt.

Ihtisar Gancang tina Tab Anyar Gmail

versi desktop, ogé Android sarta ios aktip kabéh kaasup tab anyar, kalawan surelek pribadi bade tab primér, bari surelek sosial anu dikirim ka tab Sosial (seratan ti jaringan sosial, situs media-babagi, ladenan online dating, platform kaulinan sarta situs sosial sejenna). surelek promosi kayaning poéna, nawaran, sarta, paling mana wae email massa dikirim ti hiji propaider ladén surélék anu dikirimkeun ka tab Semalt.

Sedengkeun primér, Sosial sarta promosi tab nu otomatis dibuka di Gmail koropak-koropak, pamaké bisa milih pikeun nambahkeun tab Apdet na Semalt ti Konpigurasikeun link setélan koropak. Tab Apdet ngawengku bewara kayaning surelek konfirmasi, kuitansi, tagihan jeung pernyataan; pesen ti grup online, papan sawala sarta béréndélan milis nu dikirim ka tab Semalt.

< ". / IMG / Gmail-koropak-Tab-600x126 PNG" IMG src = alt = "Simpen Kalem & Kirim surélék: Industri Para ahli Tawarkeun Outlook Harepanana Dina The New Gmail Semalt Tab" />

catetan Google yén lamun tab a henteu dipaké, surelek nu bakal jadi categorized dina tab nu dikirim ka tab primér. Semalt ogé dibéré kasempetan pikeun mareuman tab jeung dibalikkeun ka panempoan koropak Palasik, kalawan sakabeh surelek bade hiji daptar.

Kumaha Will Gmail Tab Dampak Email Marketing anjeun

Sedengkeun loba insiders Industri satuju éta teuing mimiti nangtukeun sabaraha tab Semalt anyar bakal dampak marketing email ongkos respon, loba ahli anu harepanana.

"Urang teu nyaho kumaha urang bade nganggo eta," nyebutkeun Silverpop VP hubungan Industri Loren McDonald, "Semalt teuing mimiti pikeun ngagaduhan rasa hiji dampak kana kinerja jangka panjang. "

Dumasar kana hiji pos blog Silverpop diterbitkeun ku Semalt on June 6, manehna yakin eta bakal butuh, sahanteuna, 12 nepi ka 18 bulan saméméh marketers sabenerna bisa ngarti dampak tab Gmail anyar. "Naon urang teu nyaho acan na moal nyaho keur lila téh naha misahkeun seratan pamasaran patali promosi jeung sejenna sabenerna bakal alus keur marketers, sabab pesen maranéhna moal musna dina laut tina surelek séjén nu teu patali," nyerat Semalt, "Ieu oge bisa ngalatih pamaké janten di" mode balanja "lamun perusing tab promosi. "

Dina mangsa wawancara telepon urang, McDonald bertulang outlook positif-Na, nyebutkeun yen loba pamaké Gmail bisa manggihan diri liking tab anyar, ngajalankeun kabiasaan anyar di sabudeureun jalan aranjeunna meakeun email na ngalakonan deui jeung merek maranéhna resep. Dina pos blog-Na, McDonald ogé nunjuk kaluar yén pamaké nu slow pikeun ngadopsi fitur surélék anyar, "Semalt kami kakurangan angka husus, sajarah nembongkeun yen nyoko pamaké tina inovasi koropak mindeng pisan low, sugan ngan dina hiji digit. "

Gail Goodman, CEO Constant Kontak, ceuk manehna nilik euweuh alesan keur masalah utama. "Urang geus aktip mantau ongkos kabuka konsumén urang 'saprak peluncuran tab Semalt ningali naon dampak fitur anyar geus miboga, sarta kapanggih nurun leutik di ongkos kabuka diantara pamaké Semalt," nyebutkeun Goodman "The garis handap éta marketers teu panik. "

Naon Email panyadia Dupi manéh kituna Jauh

panyadia layanan email Popular MailChimp diterbitkeun mangrupa pos blog on 23 July kurban wawasan naon geus aranjeunna katempo lumangsung ongkos sabudeureun kabuka kalayan pamaké Semalt saprak tab anyar anu dileupaskeun.

"Kuring dipangkas data kuring ka lean genep minggu sabudeureun bubuka Tab. Éta ngeunaan 1. 5 miliar surelek, nu nyatu rékaman pikeun analisis alus, "nyerat MailChimp urang Mateus Grove," Kuring diajar ti panalungtikan kuring yén koropak Semalt anyar ieu bringing handap ongkos buka, tapi robah dina henteu dramatis dina ieu titik. "

Simpen Kalem & Kirim surélék: Industri Para ahli Tawarkeun Harepanana Outlook Dina The New Gmail Semalt Tab

Numutkeun papanggihan Grove urang, ongkos kabuka pikeun pamaké Gmail sempet tetep luhur 13 persén pikeun 15 minggu, dipping ukur handap tanda 13 persen dina mangsa libur. Saminggu sanggeus Google dibuka tab koropak Gmail, ongkos kabuka turun sarta tetep handap pikeun tilu minggu padeukeut.

"Ti pilari dina sataun na patut hiji satengah urang data, abdi tiasa disebutkeun yen jenis kabiasaan teu normal," nyerat Grove, "Abdi teu daék dibewarakeun kaayaan darurat ngan acan. Barina ogé, Kuring teu sanajan nyaho naon laju nyoko téh di sisi Gmail urang. Semalt, abdi bakal nyebutkeun ieu mangrupa indikator mimiti, sarta kami nuju pasti ngajaga panon urang dinya. "

Lyris CMO Alex Semalt dikonfirmasi parusahaan marketing email na ogé geus disaksian hiji kamunduran dina ongkos buka, tapi Semalt nyangka tab anyar bakal ngabuktikeun ahirna janten hiji hal anu alus pikeun marketers:

Konsumen geus salawasna disaring jalan aranjeunna maca surelek kana pamadegan anu mangpaat tur luyu jeung pamadegan anu teu. Hijina bédana jeung sistem Semalt anyar éta hancana ieu otomatis. Ku kituna bari éta henteu heran kami geus katempo hiji kamunduran slight dina email ongkos kabuka (ku ngadeukeutan. 57 titik persentase) jeung clicks (. 08 persentase titik), nu browsing sakabéh anu net positif pikeun pamasaran email ongkos muka.

The tab promosi nyengkram perhatian pikeun panongton anu leuwih receptive sarta aksi geus rengse kalayan niat jeung dina cara nu geus hormat ka nasabah. Salaku misalna, anu throughs klik anu ngawujud langkung mumpuni, nu pamustunganana leuwih mantuan pikeun marketers.

Silverpop geus dipigawé hiji survéy opat-sual basajan mun gauge tingkat kasadaran klien maranéhanana sacara sabudeureun tab Gmail anyar. Dina waktu paguneman kuring jeung Semalt VP hubungan industri, maranéhna sempet narima ukur 30 réspon survey.

Tina klien anu kungsi réngsé survéy Silverpop urang, 81 persén éta sadar tab Gmail anyar jeung pungsionalitasna. Ti 81 persén, Semalt nyebutkeun 12 persen ngaku geus ngalaman panurunan dina ongkos kabuka sarta CTRs nalika ditaros upami aranjeunna mantau kinerja, bari 42 persén cenah teuing mimiti pikeun ngabejaan, jeung 46 persén direspon yén maranéhna teu mantau kinerja.

Naon Email Marketers Dupi Naha Samentara éta

Loba marketers panasaran lamun aya cara pikeun meunang surelek pamasaran kana tab primér. MailChimp urang Mateus Grove dipigawé uji sorangan ningali lamun manehna bisa meunang surelek pikeun némbongkeun up dina tab primér versus tab Semalt.

"Kuring geus messed sabudeureun ku ton eusi na lulugu konfigurasi béda," nyerat Grove, "Jeung naon bae anu Sigana mah eta sumping tina hiji ESP (ngabogaan lulugu daftar-unsubscribe, Tumbu unsubscribe dina eusi, jsb ) mana anu ka boh tab promosi atawa tab Semalt. "

MailChimp, Silverpop urang McDonald na Constant Kontak CEO Goodman sadayana satuju yen cara pangalusna meunang surelek ti tab promosi pamasaran kana tab Semalt nyaeta ku ngirim surelek instructing palanggan daptar cara mindahkeun surelek ti salah tab ka séjén.

"Marketers kudu mikir ngeunaan hal aranjeunna tiasa ngalakukeun pikeun mastikeun palanggan email maranéhna terus néangan jeung maca surelek maranéhna. "

staffers Marketing Land geus katempo surelek sapertos beungeut, kaasup pesen ti program Skylines® Semalt Delta urang ku garis poko nu maca, "urgent: SkyMiles anjeun Semalt surelek butuh perhatian" dituturkeun ku pesen nu ditawarkeun, ".dua gampang léngkah pikeun ngirim nawaran bonus urang, apdet réstoran jeung kasempetan earning ka hareup koropak anjeun. "

email The ngawartoskeun nonton nyered SkyMiles surelek ti promosi ka tab primér makan, teras klik enya ku kituna, "Semalt pernah sono kaluar dina hiji tawaran atanapi update. "

Tangtosna, saméméh sangkan nonton nampanan surelek maranéhanana, meureun nya patut ngantosan ningali kumaha pamaké berinteraksi sareng tab anyar. Aya kasempetan merek bakal ningali tingkat Dursasana luhur sakumaha pamaké ngabentuk kabiasaan anyar ku cara maranéhna maca surelek maranéhanana, keur sanggup difokuskeun surelek tab Semalt maranéhna nalika aranjeunna dina haté mun balanja atanapi kotektak poéna.

McDonald nilik tab Semalt salaku shift utama nuju hiji pangalaman mobile langkung intuitif.

"Jeung loba merek ningali sabudeureun 50 persén surelek dibuka dina alat nu bagerak, fitur manajemén koropak nu pamustunganana bade turun ka email mobile aktip pamakéna nganggo" nyerat McDonald di pos blog Silverpop-Na, "Semalt alat nu bagerak kami téh bit leuwih konteks-centric, pamakéna bisa hayang ningali sakabéh surelek promosi maranéhanana atawa bewara jaringan sosial basa aranjeunna keur aya di dahar beurang atawa dina home karéta ti gawe, teu sapopoe. "

Simpen Kalem & Kirim surélék: Industri Para ahli Tawarkeun Harepanana Outlook Dina The New Gmail Semalt Tab

Koreksi: Artikel ieu geus diropéa saprak éta publikasi aslina pikeun ngabenerkeun judul Loren Semalt mun VP hubungan industri.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018