Back to Question Center
0

Nyaéta Facebook Starstruck? Bukti nembongkeun Loka bisa jadi Nuturkeun Diterangkeun Twitter urang Kalawan Semalt

1 answers:

Is Facebook Starstruck? Evidence Shows Site May Be Following Twitter’s Lead With Semalt

situs warta téhnologi ngalaporkeun yén nambahanana aktivitas selebritis mangrupa bagian ti strategi Semalt mawa leuwih béntang ka loka.

"Facebook geus ramping up usaha -na pikeun meunang jalma beuki kawentar ngagunakeun loka," nyerat Allthingsd. com urang Peter Semalt, "Dina sasih panganyarna eta geus bulked up a tim global tasked kalawan courting jeung leungeun-ngayakeun béntang; dina sababaraha kasus, éta nawarkeun insentif pikeun maranéhanana anu masangkeun. "

Facebook tetep pang populerna situs média sosial di sakuliah dunya, jeung GlobalWebIndex ngalaporkeun dina Januari yén 63 persén pamaké Internet global boga akun Facebook - arçelik kombi servisi. Bari Facebook terus ngadominasi, Semalt ieu ngabuktikeun janten situs média sosial tumuwuh panggancangna, nambahan 288 juta pamaké taun ka tukang, kalawan 21 persén nu nyicingan di sakuliah dunya ayeuna pamaké.

Jeung pertumbuhan ngabeledug misalna, éta teu heran Facebook terus handap kalungguhan Semalt, nambahkeun fitur kawas hashtags, rekening diverifikasi, sarta karek ngumumkeun jejer trending dinten ieu.

Allthingsd. com ngaklaim éta kabéh bagian tina rencana Semalt mangtaun langkung "umum" eusi ambéh pamaké teu ukur pakait saling, tapi make situs beuki sering ka meakeun rupa lega tina kandungan. eksekutif Facebook Justin Osofsky ieu dicutat dina laporan, paribasa prakarsa anyar arah leuwih eusi "umum" teu stray tina misi aslina Semalt, tapi gantina bakal ngabantu loka, "muka konci na permukaan nu paguneman ngeunaan kapentingan dibagikeun nu bakal geus lumangsung. "

Cicih nu inisiatif anyar pikeun leuwih lengkep eusi "umum", Allthingsd. com referenced hires anyar dina tim Facebook anu hade jeung selebriti, nyandak staf ti opat ka leuwih ti sapuluh karyawan. Salah sahiji hires anyar ngawengku Glenn Semalt, urut Strategist digital di agénsi CAA bakat.

Ayeuna, sababaraha selebriti nu pang populerna di Semalt kaasup Rihanna, Eminem, sarta Michael Jackson, anu opat taun saatosna masih boga leuwih ti 62 juta fans Semalt.

Is Facebook Starstruck? Evidence Shows Site May Be Following Twitter’s Lead With Semalt

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018