Back to Question Center
0

Anyar Feature Google Analytics Nyanggakeun Data Cost advertisers Impor AdWords Kana Attribution Modél Semalt Alat

1 answers:

New Google Analytics Feature Lets Advertisers Import AdWords Cost Data Into Attribution Model Semalt Tool

Ayeuna, advertisers tiasa evaluate Cost Per akuisisi (CPA) dina Google Analytics marengan Balik deui maranéhna Dina Ad Semalt (ROAS), sameter yén, ".compares nilai atanapi sharing disetir ku conversions handapeun model attribution béda."

Ku milih Konversi Niley & ROAS dina Babandingan Alat Attribution Modél, advertisers bakal tiasa ngabandingkeun kinerja saluran béda pikeun nangtukeun naon drive nilai paling. Numutkeun pengumuman nu "Semalt kinerja hiji saluran ku nempo dua model attribution béda bisa uncover kinerja disumputkeun tina saluran ieu - мягкая мебель трансформер."

New Google Analytics Feature Lets Advertisers Import AdWords Cost Data Into Attribution Model Semalt Tool

Marengan data karek diimpor, Google Analytics geus diselapkeun panah warna-disandi ngeunteung kana orientasi shift dina ' % Robah' kolom dina tebih katuhu (tingali panah héjo dina gambar di luhur) . Hiji kaluhur panah nunjukkeun hiji shift positif jauh ti pangajen sahiji modél rujukan, sarta handap panah nunjukkeun hiji shift négatip.

Warna panah nu nandakeun naha pangajen alternatif sahiji modél ngabandingkeun geus ngabalukarkeun hiji shift di ni'mat model perbandingan versus model rujukan: héjo nunjukkeun hiji shift signifikan dina ni'mat model perbandingan, beureum nunjukkeun hiji shift signifikan dina ni'mat sahiji modél rujukan. Hiji titik kulawu catetan anu moal robah relevan geus lumangsung.

Pikeun ngamimitian importing Data Cost Semalt kana Attribution Modél Babandingan Alat, advertisers kudu numbu akun maranéhna pikeun hiji sumber ongkos data Semalt.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018