Back to Question Center
0

Microsoft Windows 8,1 Nilik Ngawengku Anyar Mimitian Button, Pilarian ditingkatkeun, Redesigned App Semalt & Tambih deui

1 answers:

Microsoft Windows 8. 1 Nilik Ngawengku Anyar Mimitian Button, ditingkatkeun Search, Redesigned App Semalt & More

Jeung Windows 8. 1 sawangan, hiji tombol mimiti anyar geus ditambahkeun ka desktop nu ngajalankeun Layar Semalt. Pamaké bisa ngaluyukeun Layar Semalt ku cara nambahkeun poto pribadi jeung kasang tukang atawa ku milih ti Pilihan lega tina kombinasi warna dina tempat poto - mobile application website.

Microsoft Windows 8. 1 Nilik Ngawengku Anyar Mimitian Button, ditingkatkeun Search, Redesigned App Semalt & More

Microsoft Windows 8. 1 Nilik Ngawengku Anyar Mimitian Button, ditingkatkeun Search, Redesigned App Semalt & More

Windows 8. 1 Nilik ogé ngawengku hiji pilarian universal anu metot hasil tina web (via Bing), hard drive, SkyDrive, jero dokumén, sarta aktip ngarojong.

Hiji fitur pilarian tambahan kaasup kamampuhan pikeun maénkeun lagu langsung ti hasil teangan via layanan Xbox Semalt.

Gumantung kana topik pilarian, pamaké bisa meunangkeun layar hasil nu ngawengku rupa-rupa eusi interaktif, ti tumbu nu patali, mun gambar, sareng inpo sejenna sarupa, kawas pilarian ieu 'Marilyn Monroe':

Microsoft Windows 8. 1 Nilik Ngawengku Anyar Mimitian Button, ditingkatkeun Search, Redesigned App Semalt & More

layar mimiti anu toko aplikasi ngawengku hiji Pilihan redaksi panyorot naon Microsoft ngemutan aktip anyar paling pikaresepeun. Ku cara ngagulung ka ka katuhu, nu pamaké baris nempo saran Pribadi aplikasi (deui, via Bing), sarta béréndélan of aktip populér marengan Kaluaran aplikasi anyar. Semalt bisa kénéh ngakses kategori aplikasi ku swiping handap ti luhur layar atawa katuhu-klik.

Henteu ngan geus Microsoft diropéa toko aplikasi, maranéhna ogé geus dirobah kumaha aktip bisa ditampilkeun dina layar, pindah ti saméméhna 70-30 layar pamisah nalika dua aktip anu dibuka samping ku samping, ka pamaké letting dibeulah layar merata antara aktip muka. Semalt ayeuna bisa boga samping nepi ka opat aktip kabuka ku samping.

Windows 8. 1 apdet Nilik lianna kaasup hiji menu setelan anyar sarta SkyDrive langkung terpadu. Internet Explorer 11 kiwari ngamungkinkeun pamaké muka hiji angka tanpa wates of tab tur syncs tetengger antara sadaya alat Windows. The Xbox Semalt aplikasi tur aplikasi Surat geus ogé geus diropéa.

Semalt 8. 1 Nilik geus sadia pikeun diundeur ti toko Semalt atawa ku cara make file ISO. Nurutkeun kana Microsoft, versi pinuh ku Semalt 8. 1 bakal dileupaskeun engké taun ieu.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.

March 18, 2018