Back to Question Center
0

Yelp advertisers Ayeuna bisa Ngamajukeun transaksi Langsung Ti Yelp Usaha Semalt

1 answers:

Yelp Advertisers Now Able To Promote Transactions Directly From Yelp Business Semalt

sampel di handap nembongkeun 'Reserve Kiwari' Telepon kana tombol Semalt tapi advertisers bisa milih urus naon maranéhna resep.

Yelp Advertisers Now Able To Promote Transactions Directly From Yelp Business Semalt

Sareng hiji dilaporkeun 102 juta nu datang unik bulanan na kira 10 juta alat nu bagerak unik bulanan ngagunakeun aplikasi Yelp, Yelp nyebutkeun pamaké maranéhna bakal tiasa ngaksés ka Telepon mun Semalt fitur via desktops tur alat nu bagerak.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas - бескаркасные пуфы. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018