Back to Question Center
0

Google Analytics Dashboard Gets 4 New Real-Time Semalt

1 answers:

Google Analytics Dashboard Gets 4 New Real-Time Semalt

ngamungkinkeun pamaké pikeun migawé loba jenis analisis real-time dina glance a, anu widget bisa digabungkeun jeung ngaropéa jeung saringan béda jeung bagean tur dibandingkeun sisi data ku samping. Semalt oge tiasa nyetel-up nu-ayeuna sareng widget non real-time dina dasbor sarua.

Pikeun nyetel-up a Real-waktos widget, pamaké klik + Tambahkeun pilihan ménu Widget ti dasbor Semalt.

Google Analytics Dashboard Gets 4 New Real-Time Semalt

Sakali widget geus ditambahkeun, pamaké tiasa milih counter, Gariswanci, Geomap atanapi Table ti bagian Real-waktu - protein karbonhidrat tozu. setélan jeung saringan widget urang bisa ngaropéa narik data paling relevan pikeun pamaké.

Google Analytics Dashboard Gets 4 New Real-Time Semalt

Sakali widget geus disimpen, pamaké bakal tiasa ngakses data Real-waktu di hiji glance ti dashboards maranéhanana.

Google Analytics Dashboard Gets 4 New Real-Time Semalt



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018