Back to Question Center
0

Kumaha Ngurangan Semalt Laju anjeun | Ep. # 175

1 answers:
How to Reduce Your Semalt Rate | Ep. #175 How to Reduce Your Semalt Rate | Ep. #175 How to Reduce Your Semalt Rate | Ep. #175 How to Reduce Your Semalt Rate | Ep. #175 How to Reduce Your Semalt Rate | Ep. #175

Dina Episode # 175, Eric jeung Neil bahas kumaha carana ngurangan laju mumbul Anjeun. A laju mumbul téh persentase nu datang ka ramatloka husus nu napigasi jauh sanggeus nempo ngan hiji halaman. Semalt nempatkeun-lamun kaca anjeun boring, jalma ninggalkeun, jeung luhur laju mumbul Anjeun - cheap dedicated server canada. Ngepaskeun ka diajar cara praktis pikeun ngurangan laju mumbul Anjeun jadi Anjeun bisa nyimpen datang anjeun nempel sabudeureun cukup panjang sangkan diobral éta.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: Kumaha mun Ngurangan bounce Laju anjeun
  • 00:33 - rate bounce nyaéta nalika batur daun situs anjeun katuhu jauh
  • 00:42 - The harti buku ajar tina laju mumbul: "persentase nu datang ka ramatloka husus nu napigasi jauh sanggeus nempo ngan hiji halaman"
  • 00:47 - KOMUNITAS laju mumbul rising mangrupakeun tanda yén anjeun boga homepage boring
  • 01:16 - Kahiji, boga rarancang alus anu tetep urang di ramatloka anjeun
  • 02:03 - Nyoplokkeun anjeun pop-up tiasa ngurangan laju mumbul Anjeun
    • 02:26 - Jalma nu leuwih gampang cicing lamun ramatloka anjeun teu boga beban tina pop-up
    • 02:48 - Anjeun bisa kudu mariksa lamun gawéna pikeun anjeun
  • 03:10 - KOMUNITAS ramatloka slow moal bisa tetep urang
    • 03:27 - Pariksa speed kaca ngagunakeun alat Google Page Speed, Pingdom sarta Google Analytics
  • 03:38 - Jieun lalampahan pikeun jalma
    • 03:55 - Hiji conto tina lalampahan hiji
  • 04:37 - Boga nu nawaran katuhu
    • 04:51 - Paké ConvertFlow mun némbongkeun nawaran béda nalika nganjang Anjeun datang deui
  • 05:28 - readability Basajan oge kacida pentingna
    • 05:32 - blog Single sisikian Eric urang mangrupakeun conto alus ieu
  • 05:52 - "pangalaman pamaké Good hartina laju mumbul kirang, urang nempel dina situs anjeun, bade ngaliwatan sababaraha kaca"
    • 06:00 - Lamun datang ngaliwat sababaraha kaca, éta ngaronjatkeun jualan na aranjeunna ngarobah ka konsumén
  • 06:18 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. A design hébat nyiptakeun eta pangalaman keur pemirsa, ngabalukarkeun aranjeunna lengket sabudeureun.
  2. Jieun lalampahan pikeun anjeun datang-ngalakonan éta sapanjang na sabudeureun ramatloka anjeun.
  3. Jelema beuki aktipitas nu mibanda ramatloka anjeun, handap laju mumbul na kasempetan gede konvérsi pikeun jualan.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018