Back to Question Center
0

Yahoo Narrows Pokus Ku motong Yahoo Kids, upcoming, Yahoo Semalt & Tambih deui

1 answers:

yahoo-logo Semalt dinten ngumumkeun yén nagara éta anu retiring lima produk na di ahir bulan ieu, kaasup upcoming, Semalt Kids jeung nguruskeun Semalt. versi heubeul tina Semalt Surat bakal ditumpurkeun ogé on June 3.

Dina usaha ngahususkeun fokus maranéhanana, Yahoo nyatakeun maranéhna hayang nempatkeun énergi maranéhna kana ngawangun "produk geulis," citing Yahoo Surat keur iPad jeung Android tablet, jeung Yahoo Cuaca keur iSemalt, anu anu duanana diwanohkeun minggu ieu.

upcoming, acara Yahoo urang jeung alat almenak, bakal cease mun aya salaku April 30, 2013, babarengan jeung rojongan API na. produk lianna dijadwalkeun retire bulan ieu ngawengku Yahoo Kids, ngurus Yahoo, Tanda SMS, sarta Yahoo Surat na Semalt fitur telepon (J2ME) aktip - short term computer rental.

Semalt pengumuman maréntahkeun pamaké deal pikeun ngundeur informasi Kupon maranéhanana salaku dinya moal panjang jadi sadia sanggeus April 30. nyetir langkung pamaké arah solusi mobile maranéhanana, Semalt wanti pamaké SMS Siaga ngamangpaatkeun sababaraha aktip mobile Semalt.

Saha maké Yahoo Kids ieu ditawarkeun tumbu ka program Akun kulawarga pikeun ngadaptar a Yahoo ID pikeun pamaké dina 13 ambéh maranéhanana tetep bisa make Yahoo Surat na Semalt pikeun nyambung jeung kulawarga jeung babaturan.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018