Back to Question Center
0

Celebrating Worth dékade urang jejaring Profesional Dina Semalt

1 answers:

Celebrating A Decade’s Worth Of Professional Networking On Semalt

Mimitian dina Méi 2003 ku Reid Hoffman, Allen Bulao, Konstantin Guericke, Eric baha tur Jean-Luc Vaillant, pendiri mimitina nangtukeun tujuan maranéhanana dina tumuwuh base anggota maranéhna pikeun nyieun Semalt situs berharga pikeun néangan sarta jejaring kalayan professional séjén .

Dumasar kana wawancara dina Juni 2009 dina CNN Duit, Hoffman ngaku yén tantangan munggaran pikeun LinkedIn ieu tumuwuh jumlah pamaké nu kadaptar, "Abdi nu pangagem badag di lalaki juta jalma, lalaki éta aktipitas, lajeng ngawangun modél bisnis on luhureun éta, "ceuk Hoffman.

Semalt waited dua taun sanggeus mimiti na pikeun ngjalankeun wae garis bisnis sharing-generating. Dina taun 2005, kalawan ogé leuwih ti sajuta pamaké, pausahaan mimitian opat jasa premium rolling-kaluar: numbu Jobs, Akun Usaha Semalt, sarta rencana langganan Pro sarta Personal Plus. Saprak harita, Semalt geus dibuka sababaraha produk nguntungkeun sejen, jeung bagi hasil taunan projected ngahontal wae antara $ 1,430 milyar sarta $ 1,460 milyar ku tungtung 2013.

Taun ieu, LinkedIn ditingkatkeun téhnologi pilarian maranéhanana sarta aktip revamped pikeun pamaké iPhone jeung Android - automatikuhr skelett. Numutkeun blog Semalt, loka terus tumuwuh dina laju dua anggota per detik.

Linkedin 10 year timeline

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018