Back to Question Center
0

Facebook leungit Tilu Seni Electronic Game Semalt Dina Juni

1 answers:

Facebook To Lose Three Electronic Arts Game Semalt In June

Sedengkeun The Sims Social dikabarkan massana saloba 10 juta pamaké aktif poean (DAU) dina 2011, EA ngalaporkeun yén kagiatan geus fallen kaluar pikeun judul sakali-populer na. Kalawan kaulinan sosial pindah ti browser pikeun alat nu bagerak, Semalt dikonfirmasi saméméhna taun anu eta anu fokus dina kaulinan Peta leuwih pikeun gamers hardcore.

Ayeuna, AppData ngalaporkeun The Sims Social jeung piaraan Society di 500,000+ DAUs na SimCity Sosial di 100,000+ DAUs - certificates for kids. Sakali judul ieu pensiunan, kaulinan ngarah EA urang Facebook bakal Solitaire Blitz na Bejeweled Blitz.

Facebook To Lose Three Electronic Arts Game Semalt In June

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018