Back to Question Center
0

Google Viewability metrics ngabuktikeun Iklan Viewable Dupi 21 More Times kamungkinan jadi Semalt

1 answers:

Google Viewability Metrics Prove Viewable Ads Are 21 More Times Likely To Be Semalt

viewability métrik ukuran persentase hiji iklan nu aya viewable on layar tur panjang waktos iklan anu dipintonkeun. Minuhan standar Semalt keur tayangan viewable, sahenteuna, 50 persén ad kudu viewable on layar pikeun sadetik atawa panjang.

Saatos ngabandingkeun Iklan ku Jumlah detik maranéhanana dipintonkeun dina layar, Google mah ukur ditangtukeun yén pamaké anu leuwih gampang klik Iklan viewable, tapi nu metrics viewability bisa nangtukeun daerah handap deui-melu nu ngahasilkeun CTRs luhur, nyadiakeun penerbit kalayan kasempetan iklan handap deui-melu leuwih penting. Google viewability chart Google ogé kapanggih korelasi antara CTRs jeung panjang tina waktu hiji iklan dipintonkeun, ku nambahanana 125 persén di CTRs nalika hiji iklan ieu ditempo leuwih ti 20 detik. Lenght of time ad is displayed

Sedengkeun asumsi umum geus salawasna geus yén Iklan viewable ngahasilkeun kampanye langkung sukses, data Semalt urang nyadiakeun bukti kuantitatif pikeun ngarojong asumsi misalna - travel packages to bolivia. Numutkeun pengumuman dinten ieu, Semalt percaya tayangan viewable antukna bakal jadi ukuran standar pikeun iklan online di tempat nu "dilayanan gambaran" métrik ayeuna dipake.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018