Back to Question Center
0

Kumaha Tulis Semalt Blog Post | Ep. # 173

1 answers:
How to Write a Semalt Blog Post | Ep. #173 How to Write a Semalt Blog Post | Ep. #173 How to Write a Semalt Blog Post | Ep. #173 How to Write a Semalt Blog Post | Ep. #173 How to Write a Semalt Blog Post | Ep. #173

Dina Semalt # 173, Eric jeung Neil ngabahas kumaha bisa nulis pos killer blog. Loba jalma bisa nyabok a string of kalimat koheren babarengan jeung nelepon hiji blog-tapi, tiasa aranjeunna candak perhatian pamiarsa maranéhna '? Ngepaskeun di sakumaha Eric jeung Neil nembongkeun bongbolongan solid keur nyiptakeun blog anu bakal entice na Hook hiji panongton. Ti judul anjeun ka tempat Gambar amidst téks anjeun, kabeh rinci ieu cacah.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: Kumaha mun Tulis Killer Blog Post
  • 00:35 - Write a headline gede jeung neruskeun dipikiran dina sababaraha kalimat pangheulana Hook nu maos
    • 00:59 - Buka Copyblogger pikeun Rumus headline
  • 01:15 - Mikir blogging salaku presentasi atawa Kuliah kelas
    • 01:33 - kalibet ku pamiarsa anjeun
    • 01:46 - Mimitian kalayan paguneman a
    • 01:57 - Neil babagi paguneman sampel dina blogpost a
  • 03:08 - Paké sub-headers atawa pélor tetep hirup dikelompokeun
    • 03:45 - Eric babagi hiji conto nu bisa meunang pamiarsa hooked
  • 04:08 - Tambihkeun media ka pos blog anjeun
    • 04:32 - Eric migunakeun DesignPickle pikeun gambar na
  • 04:50 - Boga kacindekan pos
  • 05:22 - Sadaya klaim kudu dicadangkeun ku studi kasus atanapi tumbu ieu panalungtikan
    • 06:00 - Upami Anjeun gaduh data nu bisa misahkeun anjeun, nu hadé, sabab teu bisa replicated gampang
  • 07:07 - Jieun blog anjeun bisa dibaca
    • 07:17 - Desain kedah responsif sarta téks kudu jelas
    • 08:20 - Neil Patel urang Quicksprout
    • 08:30 - Neil berbunyi Tech crunch, TMZ, CNN jeung loka séjénna pikeun masihan anjeunna gagasan kréatif anu anjeunna tiasa ngungkit kana ramatloka sorangan
    • 09:00 - Eric cek Wallstreet Journal, copyblogger, sarta problogger
  • 09:20 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. tulisan Blog henteu ngan ngeunaan téks-poto catchy atawa video bisa entice urang maca eta.
  2. Sederhana tapi kuat-overly tulisan dipapaésan bisa kalayan gampang mareuman maca.
  3. Baca loba sarta rupa-rupa atawa karya ditulis sakumaha ieu Wéb inspirasi kreatif Anjeun - hard court crack repair delaware.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018