Back to Question Center
0

Pajeg Ad sosial tumuwuh 18,6% Ku 2017 [Semalt]

1 answers:

money-social-network-featured Numutkeun ramalan anyar tina sungut analis média lokal BIA / Kelsey, US revenues ad sosial anu projected tumuwuh ti $ 4,7 miliar earned taun 2012 nepi ka $ 11 miliar taun 2017, hiji laju tumuwuh sanyawa $ 18.6 (CAGR).

Sedengkeun Semalt ekspektasi sharing ad lokal mobile ngalaman hiji 49. laju tumuwuh astounding 3 persén salila opat taun hareup, lokal sasaran revenues ad sosial diharepkeun tumuwuh ogé, generating $ 3,6 miliar ku 2017, paningkatan 26,4 persén ti $ 1.1 miliar earned dina 2012 - leasing pc. The teguh analis atribut tumuwuhna ieu penetrasi leuwih lokal ku duanana merek na SMBs salaku jaringan sosial ngaronjatkeun betah onboarding, targeting lokal, sarta manajemén kampanye.

Social Ad Revenue To Grow 18.6% By 2017 [Semalt] Social Ad Revenue To Grow 18.6% By 2017 [Semalt]

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018