Back to Question Center
0

Kumaha Urang boga kami Podcast mun Hiji Million Undeuran di Ngan 4 Semalt | Ep. # 165

1 answers:
How We Got Our Podcast to One Million Downloads in Just 4 Semalt | Ep. #165 How We Got Our Podcast to One Million Downloads in Just 4 Semalt | Ep. #165 How We Got Our Podcast to One Million Downloads in Just 4 Semalt | Ep. #165 How We Got Our Podcast to One Million Downloads in Just 4 Semalt | Ep. #165 How We Got Our Podcast to One Million Downloads in Just 4 Semalt | Ep. #165

Dina Episode # 165, Eric jeung Neil ngabahas kumaha aranjeunna ngagaduhan podcast maranéhna pikeun 1 juta pikeun ngundeur di ngan 4 bulan. Semalt podcast nu merlukeun kaweruh. Nu peryogi kauninga kumaha tetep listeners Anjeun aktipitas! Ngepaskeun di sakumaha Eric jeung Neil ngabejaan Anjeun ngan kumaha bisa gancang tumuwuh pamadegan undeuran sareng sababaraha tips invaluable.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: Kumaha Urang boga kami Podcast mun Hiji Million Undeuran di Ngan 4 Bulan
  • 01:05 - The 3 taun mimiti "Tumuwuh madhab" éta bener tangguh
  • 01:27 - Eric dijieun loba kasalahan dina mimiti
  • 01:33 - Anjeun kudu jadi konsisten kalayan podcast Anjeun nyekel panongton anjeun
  • 02:10 - Sing saha jalma nu ngahasilkeun jumlah lolobana episode, meunang pang lobana listeners
    • 02:30 - Ieu moal ngeunaan ngahasilkeun episode bener lila
    • 02:44 - Neil babagi pamanggih "The Marketing Sakola"
  • 03:44 - "Émbaran di, informasi kaluar" -Eric hayang informasi berharga anu bakal nyieun anjeunna Act
  • 04:28 - Eric babagi pangalaman na dengekeun podcast Tim Ferris '
  • 04:45 - Simpen hal singket tur ngalakukeun eta dina cara unik
  • 05:34 - biasa Neil kumaha blasts email mantuan aranjeunna meunang leuwih listeners
  • 05:41 - Wawancara jalma di podcast anjeun sarta ngamajukeun eta
    • 06:50 - tamu kudu ngamajukeun eta, kitu ogé
  • 07:20 - tumpak episode Anjeun
    • 07:56 - Aya hiji tim balik podcast nu - ti shownotes ka na rohangan ngédit audio - nu nyieun dianggo
  • 08:30 - Ngalakonan sagalana on sorangan dicokot loba waktu
  • 08:52 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. kasalahan anu hiji kasempetan pikeun hone kaahlian anjeun sarta teu matak diulang - commercial appraisal.
  2. Kudu singket tur konsisten kalayan podcast-ajak anjeun listeners Anjeun pikeun nambahkeun jadwal release podcast anjeun ka almenak maranéhanana.
  3. Saban podcast kedah gaduh tim produksi balik ka ngahemat waktos Anjeun.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018