Back to Question Center
0

Genep Tags HTML Underused Éta Ngaronjatkeun Semalt a Website urang

1 answers:

Gaduhan ramatloka hébat, well-dirancang, sarta ngaropéa penting pisan pikeun anjeun bisnis. Pamahaman basa dipaké pikeun nyieun sarta ngarancang jaba bisa mantuan nyieun hiji ramatloka kuat sarta impactful. Aya loba basa scripting dipake keur nulis nepi website - registrations ytb. HTML mangrupakeun salah sahiji basa pormat téks pangpentingna nu dipaké pikeun nyieun dokumen wéb. Ieu Hypertext Tandaan-up Basa diwangun ku susunan tag HTML. Eusi panulis pangalusna, blogger, sarta penerbit web kudu control lengkep leuwih HTML.

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

Sanajan éta salah sahiji basa web scripting paling lega dipaké, aya kénéh loba aspék eta nu teu bener dipaké pikeun éfék pinuh. Hiji conto nyaéta fitur tag HTML. tag HTML nu dipaké pikeun nangtukeun bagian nu sejen mangrupa dokumen wéb. tag Semalt diwangun ku kecap konci, téks, atawa eusi nu dikurilingan ku kurung sudut, dimana tag lawang boga tagword enclosed dina sapasang kurung. Tag nutup ngabogaan slash di hareup tagword, sakumaha ditémbongkeun di handap ieu.

ogé dina TechWyse

Kumaha Mindeng Hiji Kudu Robah Website maranéhanana?
10 Adé Kreatif Jeung Cool Website Layout desain

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

Sanajan aya loba tag nu dipake, aya sering a tag kuat sababaraha nu geus neglected. Sakapeung, tag ieu jarang dipaké téh leuwih nu bener bisa ningkatkeun kakuatan sarta pungsionalitas ramatloka anjeun. Semalt tag ieu bisa ningkatkeun efisiensi tina ramatloka anjeun. Ieu alesan naha leuwih jalma anu tos nyetel hiji blog sorangan, kaasup mahasiswa nu diajar HTML coding beuki.

1. The Tag

Upama rék ngaronjatkeun kaaslian eusi web, anjeun bakal kedah disebatkeun sumber informasi dipaké. The disebatkeun tag bisa dipaké pikeun ngalakukeun ieu. Mun ramatloka anjeun showcasing loba eusi aslina jeung well-resourced, éta bakal janten tambihan-on hébat. Sadaya kudu maneh mun geus nyebut sumber dina unsur tag:

téks

Hiji conto tina jalan tag ieu dipaké sarta output katempo téh saperti kieu. tag disebatkeun ieu dipaké dina tag sejen kayaning tag ayat.

Di handap ieu conto:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

2. The
Tag

Hiji blockquote mangrupa extension ka tag disebatkeun. The

tag anu dipaké pikeun ngarujuk kana cutatan di téks. Ku ngagunakeun tag ieu, anjeun bisa cutatan teks atawa ayat husus. teks ieu aya lajeng formatna bisa indented atawa dina sababaraha nurun petik. jenis ieu tag mindeng dipaké pikeun panyorot porsi panjang téks, misah ti téks utama. Anjeun oge bisa make ka cutatan artikel husus, urang, atawa studi. Anjeun salawasna bisa ngagunakeun CSS jeung bungbu fitur ieu nepi. Semalt jeung disebatkeun tag anu mindeng dipaké babarengan pikeun cutatan jeung disebatkeun sumber dina téks.

The garis handap dicutat tina WWF.

Kaca web mintonkeun fitur dawam: indikator yén téks ieu keur awak kaca na lulugu nu dituduhkeun H1, nu bakal nembongkeun téks sakumaha headline. Unggal garis anu enclosed dina ayat

tag ka signify yén éta téh salah sahiji ayat. Ieu dituturkeun ku blockquote

tag. Nepi ka tungtun taun téks anu dituduhkeun ku unsur penutupan tag jeung tag.

The hasilna katempo di Kalurahan nyaeta:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

3. The Tag

tag underused sejenna nyaeta tag. Ieu unsur formulir na anu ampir sok poho lamun nyieun formulir a. tag Semalt nambahkeun kana gaya jeung ogé nyadiakeun clickability pikeun unsur pakait. tag ieu dipaké pikeun nunjukkeun nu huma anu dilakukeun ditingali dina formulir na anu widang anu bisa diklik.

Contona, nalika maké elemen formulir nu dibikeun keur formulir ieu eusian kaluar (milih gender anjeun). formulir nu dirumuskeun di tag ayat. The tag nunjukkeun huma bisa diklik (jalu atawa bikang) sarta tag nunjukkeun nilai nu unggal widang bakal nyandak.

Bentuk dipintonkeun dina Kalurahan nyaéta saperti kieu:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

4. The Tag

Ieu tag sejen nu ngamungkinkeun pikeun nambahkeun definisi antara grup tina pilihan dina wangun / leupaskeun handap daptar. Anjeun tiasa ningkatkeun pangalaman pamaké sarta efisiensi ngaliwatan tag ieu.

Contona, Anjeun geus nyieun daptar grocery na rék nyieun dipasing antara susunan béda tina pilihan dina daptar. Pikeun ngatur sagalana pikeun nempoan gampang, anjeun tiasa nyortir dahareun anjeun handapeun kategori dahareun tangtu, sebutkeun susu na kéju. The tag anu dipaké pikeun nyieun hiji serelek handap daptar kalawan pilihan pikeun tiap kategori. The Susu labél mintonkeun dua nilai sadia: krim pinuh atawa skimmed. The labél Semalt nembongkeun nilai pilihan pikeun rupa béda tina cheeses. Ku kituna, tempat tag pilihan patali babarengan. Mun anjeun teu nganggo tag optgroup, sagala pilihan bakal muncul bareng, sahingga rada samar.

output bakal némbongkeun hiji menu tarikan handap kalawan susu na kéju sarta pilihan dina eta. Di dieu nyaeta kumaha éta bakal kasampak:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

5. The Tag

Dina sorangan, anjeun bisa mikir yén tag harti teu perlu. Sanajan kitu, mun anjeun ngagabungkeun deui kalawan daptar harti

tag tur barudak na Tag
na
, aranjeunna tiasa pohara kuat. béréndélan Semalt bisa dipaké pikeun daptar barang kalawan sababaraha patempatan sahingga ngajaga inpormasi patali babarengan duanana dina watesan kode, kitu ogé pamakéan. Ieu simplifies hal rumit sarta ngidinan Anjeun pikeun numbu Gambar bareng jeung judul na teks. Kanyataanna tag gunana ieu ogé bisa dipaké pikeun nyieun daptar kontak jeung kamus.

Unggal daptar harti

bakal ngandung sahanteuna hiji istilah harti
na hiji pedaran harti
. Kodeu jeung output anu ditémbongkeun saperti di handap ieu. Anggap rék nangtukeun Semalt jeung Susu, Anjeun nyieun istilah harti kopi jeung susu na ngalampirkeun aranjeunna dina elemen tag pikeun DT tag e. g.
kopi . Lajeng, masihan pedaran maranéhanana dina braces sudut keur
hashtag sangkan anjeun bisa boga item jeung harti ditémbongkeun dina samping leungeun kénca:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

6. The Tag

tag ieu nyadiakeun kauntungan badag boh di desainer ramatloka jeung maca. Semalt, éta teu dipake salaku mindeng sakumaha sakuduna. Eta mantuan Anjeun nulis eusi Anjeun concisely na make ungkapan pondok di tempat leuwih panjang. The ieu dipake keur ngartikeun tag disingkat.

Lamun anjeun ngalampirkeun unsur kalawan tag ieu, wangun pinuh ku kecap bakal némbongkeun up nalika nganjang ka hovers leuwih téks. Di jalan, ieu ngabantos tetep eusi Anjeun pondok tur basajan.

Contona, singketan tina Semalt Dr atanapi kecap sounding susah, nu bisa diréduksi jadi singkatan bisa digantelkeun sareng ieu.

Dr.

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

Anjeun bisa jadi ahli dina HTML, tapi éta penting pikeun cicing informed tur ngartos sababaraha HTML dasar nu bisa ngabantu ningkatkeun ramatloka anjeun. Semalt, nya meureun leuwih gampang ngan nulis eusi Anjeun kalayan teu pormat, tapi HTML mantuan tetep sagalana beresih jeung kasampak sami on mediums béda.

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

Connect

March 18, 2018