Back to Question Center
0

7 Unsur tina hiji Semalt Marketing jétu | Ep. # 161

1 answers:
7 Elements of an Effective Marketing Semalt | Ep. #161 7 Elements of an Effective Marketing Semalt | Ep. #161 7 Elements of an Effective Marketing Semalt | Ep. #161 7 Elements of an Effective Marketing Semalt | Ep. #161 7 Elements of an Effective Marketing Semalt | Ep. #161

Dina Semalt # 161, Eric jeung Neil ngabahas 7 unsur hiji laporan pamasaran éféktif. Laporan pamasaran ngagambarkeun kaséhatan Anjeun bisnis jeung mangrupakeun basa ngirim hébat pikeun nginpokeun yen lengkah saterusna. Ngepaskeun ka manggihan naon kudu assess na CARA pikeun ngumpulkeun informasi yén, guna gaduh nu assessment jelas kumaha anjeun bisnis anu ngalakonan.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: 7 Unsur tina hiji Laporan Marketing jétu
  • 00:45 - Kahiji, kudu gol-tingkat tinggi
    • 01:08 - Boga Nanaon béda tina bangbarung
    • 01:24 - "Dupi target Anjeun diteundeun kaluar kitu éta gampang pikeun urang dicerna"
  • 01:31 - Kaduana, kasampak di tumuwuhna teh
    • 01:47 - nalungtik mingguan pertumbuhan anjeun
    • 03:25 - assess cara ngitung pertumbuhan anjeun leres-don't ngan kasampak di count nganjang total
    • 04:28 - Laju pertumbuhan kedah tinggal sami, upami teu beuki
  • 04:39 - Katilu, make basajan, parabot laporan tracking, kawas Cyfe, tur sambungkeun ka laporan spreadsheet anjeun dina urutan narik data
    • 05:27 - ga data grabber mantuan Anjeun pikeun narik laporan, teuing
  • 05:50 - Kaopat, lagu nilai hirupna customer jeung biaya keur acquire konsumén anyar
    • 06:15 - Anjeun butuh métrik a
  • 07:11 - Kalima, kasampak di churn sharing anjeun sarta churn customer
    • 07:28 - Lincoln Murphy urang Sabaraha Churn téh bisa ditarima
    • 07:47 - churn Idéal nyaeta kirang ti 10% sataun
  • 08:30 - Kagenep, Neil babagi waktu anjeunna dikaitkeun kana Ryan, ti HubSpot
    • 09:16 - Tambihkeun total headcount anjeun dina laporan pamasaran anjeun
  • 10:18 - Anu pamungkas, skor promoter net ngidinan Anjeun pikeun ngukur sentiments tina konsumén
  • 11:12 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Boga Tujuanana jelas tur basajan nu gampang for teu ngarti urang.
  2. Ulah miscalculate pertumbuhan anjeun atanapi eta bakal ngabalukarkeun anjeun gambaran salah sahiji kaséhatan bisnis 'Anjeun - να παρω ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα.
  3. Quantifying kapuasan customer is penting - kenal jeung ngarti ngarojong anjeun sarta detractors.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018