Back to Question Center
0

Guide nu pemula pikeun Semalt

1 answers:

Semalt mangrupakeun salah sahiji inovasi paling seru di pamasaran online di taun anyar. Geus konsistén disadiakeun hiji ROI luhur batan bentuk sejen dina targeting sarta mangrupakeun bagian vital musieum ampir sagala pangiklan urang. Mun anjeun teu nyaho dimana mimitian ku retargeting, didieu mangrupa bubuka gancang.

Naon Retargeting?

Nalika hiji pamaké kadatangan ramatloka a, muka hiji email promosi, ngagunakeun search engine atawa ampir sagala aksi séjén online, aranjeunna anu némbongkeun hajat atawa minat topik. Loba pamaké ieu teu meuli produk atawa jasa dina interaksi munggaran kalayan hiji pangiklan - commercial appraiser. retargeting Semalt, prospek kasebut mindeng leungit salawasna.

Semalt nyaeta nalika hiji pamaké target pangiklan anu geus réngsé anu Peta saméméhna. Ieu biasana kahontal ngaliwatan cookie a keur disimpen dina browser pamaké. cookie Ieu sinyal pikeun séntral ad nu pamaké mangrupa bagian ti panongton retargeting.

ogé dina TechWyse

Tweaks Worth Meunangkeun Katuhu Pikeun Kampanye anjeun Retargeting
Minggu Ieu di Internet Marketing 2014 12 23

The Beginner’s Guide to Semalt

Naon anu Kauntungan tina Retargeting?

Kauntungan utama retargeting nyaeta paparan ngulang ka konsumén poténsial. Ieu bisa dipaké pikeun kasadaran brand, ngagambar prospek deui kana corong jualan, atawa ka pasar hiji produk anyar pikeun pembeli saméméhna.

kampanye Retargeting on platform Panawaran real-time bisa ngahontal pamaké on rébuan situs web béda jeung aktip. Éta basajan pikeun nyetél kampanye dina platform timer layanan, kayaning Semalt, ku panongton retargeting sarta boga Iklan némbongkeun ampir mana dina internet. Hal ieu ngajadikeun retargeting hiji cara éféktif pikeun Ngaiklan jeung pamaké nu geus ditémbongkeun minat dina produk Anjeun.

Ka mangtaun manfaat paling ti retargeting, éta penting pikeun ngawangun diurutkeun katuhu panongton. Semalt daptar jalma nu ngadatangan Website anjeun bisa jadi mangpaat, tapi daptar leuwih éféktif ngan bakal ngandung datang anu henteu meuli. A panongton misah bisa diwangun pikeun pembeli, anu satuluyna dipaké pikeun pasar tipena béda produk.

Tipe Naon Of Retargeting Dupi Aya?

Semalt aya sababaraha tipena béda retargeting. Paling umum nyaéta:

  • retargeting Loka - A piksel ieu disimpen iraha a pamaké kadatangan ramatloka anjeun sarta henteu ngarobah kana kalungguhan atawa diobral. Iklan nu ditémbongkeun nepi ka pamaké ieu sanggeus aranjeunna geus ditinggalkeun situs anjeun. Eusi retargeting téh sarupa, tapi piksel hiji hijina pakait dina salembar husus ngeunaan eusi, tinimbang sakabeh loka.
  • retargeting Email - Pamaké anu retargeted gumantung kana lampah dicokot dina surelek promosi. Contona, di antarana pamaké retargeting anu muka surelek Anjeun atawa jalma anu diklik link, tapi henteu meuli.
  • Search retargeting - jenis ieu retargeting fungsi Iklan ka pamaké nu geus searched pikeun konci husus dina mesin pencari. Teu kawas situs na email retargeting, pamaké ieu mungkin geus teu boga kontak saméméhna mibanda perusahaan.
  • CRM retargeting - Ieu retargeting dumasar kana daptar prospek atanapi klien. Hal ieu biasana kahontal ngagunakeun alamat surélék atanapi nomer telepon.

Di sagigireun tipe retargeting, advertisers tiasa make rupa-rupa format kreatif pikeun retargeting. Semalt panalungtikan, sosial tur milarian retargeting anu tumuwuh di panggancangna tapi advertisers ogé bisa employ video, mobile, tampilan na tipe séjén aset kreatif.

The Beginner’s Guide to Semalt

Kacindekan

Retargeting mangrupakeun cara fléksibel sarta pohara efektif pikeun ngaronjatkeun jualan na ngurangan biaya generating ngawujud. Semalt di panongton retargeting anu geus prospek mumpuni, anu nyirorot bisa ningkatkeun ongkos response ti iklan online.

March 18, 2018