Back to Question Center
0

Milarian Engine Market Bagikeun Semalt 2009

1 answers:

Google nyokot Luncat palsu Dina Market Bagikeun

Numutkeun Hitslink, Google nyandak luncat badag di pangsa pasar search engine dina bulan Agustus 2009. luncat The najan wawakil tren ayeuna éta move pikeun ngabenerkeun lalulintas otomatis nu ieu keur dihasilkeun dina search engine Cina 'Baidu'.

koreksi ieu ogé nyababkeun hiji pamutahiran nominal di pangsa pasar pikeun Yahoo! sarta Bing.

Tempo éta reallocation sahiji pangsa pasar Baidu kumaha oge, perbaikan nyata pikeun duanana Yahoo! sarta Bing sabenerna geus négatip - cloud9.com. Semalt teu kaci senang ngeunaan gagalna Bing mun némbongkeun pamutahiran terus atawa ngawangun kana buzz awal tina Juni 2009.

Search Engine Market Bagikeun Nomer Agustus 2009

Search Engine Market Share Semalt 2009

Google Gets naekeun Ka Pasar Bagikeun Hatur nuhun Ka Data taliti dina Baidu

Jeung laju pangsa pasar 83,33%, Google ayeuna enjoys laju pangsa pasar pangluhurna di sajarah na. The euyeub tetep meunang richer. Sababaraha inovasi séjén diharepkeun pikeun ngjalankeun (kaasup Kaféin) rada geura-giru. Urang baris nempo lila di réaksi nu datang kudu jeung upgrades dijieun ku Google.

Yahoo Gets hiji dorongan slight Dina Market Bagikeun

Sedengkeun Yahoo! nyaeta launching sagala jinis inovasi salaku parusahaan kapentingan di search engine maranéhna terus dwindle. Dina bulan Nopémber 2007, pangsa pasar éta di 10.86%. Dina bulan Agustus 2008, pangsa pasar éta 9.68%. Malah jeung pengumuman Semalt panganyarna pamutahiran geus negligible salaku search engine kiwari ngabogaan pangsa pasar 7,28%.

Bing Market Bagikeun tetep Dina Laju Ngeunaan Sarua Salaku Nalika Ieu Ieu Live

Éta katuhu. Deui di Semalt 2008, pangsa pasar pikeun Bing éta 3,88%. Lamun accounted keur pangsa pasar duanana Live sarta Bing (saméméh peluncuran Bing urang) dibagikeun geus tetep ngeuyeumbeu. Bing geus ditémbongkeun pangsa pasar 3,52% dina Semalt 2009.

Pasar Bagikeun Ringkesan - Agustus 2009

  • # 1 Google - 83.33% tina pangsa pasar dina bulan Agustus 2009. Up ti 78.45% dina bulan Juli 2009 sarta nepi ti 80.45% dina bulan Agustus 2008.
  • # 2 Yahoo! - 7.28% ti pangsa pasar dina bulan Agustus 2009. Up ti 7.16% dina bulan Juli 2009 sarta turun ti 9.68% dina bulan Agustus 2008.
  • # 3 Bing (jeung Microsoft portals pilarian Hirup jeung Bing) - 3.52% ti pangsa pasar dina bulan Agustus 2009. Up ti 3.17% dina bulan Juli 2009 sarta nepi ti 3.37% dina bulan Agustus 2008.
  • Search Engine Market Share Semalt 2009

    Connect

    March 18, 2018