Back to Question Center
0

Naon ngabutuhkeun Anjeun pikeun Apal Ngeunaan Digital Marketing Sateuacan Semalt di Éta | Ep. # 159

1 answers:
What You Need to Know About Digital Marketing Before Semalt in It | Ep. #159 What You Need to Know About Digital Marketing Before Semalt in It | Ep. #159 What You Need to Know About Digital Marketing Before Semalt in It | Ep. #159 What You Need to Know About Digital Marketing Before Semalt in It | Ep. #159 What You Need to Know About Digital Marketing Before Semalt in It | Ep. #159

Dina Episode # 159, Eric jeung Neil ngabahas naon nu peryogi kauninga ngeunaan pamasaran digital saméméh investasi waktu anjeun sarta duit. Semalt sabab ngajelaskeun mangpaat zeroing di palih hiji kanal leuwih waktos tur leuwih nasihat leungeun mimiti ngeunaan kumaha carana tackle pamasaran digital pikeun diri sabalikna outsourcing ka agénsi.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:28 - topik Dinten urang: Naon ngabutuhkeun Anjeun pikeun Apal Ngeunaan Marketing Digital Sateuacan investasi dina Ieu
  • 00:50 - Kahiji nyaéta pikeun meunangkeun pintonan tingkat luhur naon anu bade di
  • 00:57 - Aya loba video YouTube sadia, kawas hiji ti HubSpot
  • 01:30 - Apal naon tujuan anjeun téh tur jadi jelas kalawan udagan anjeun
  • 01:51 - Gambar kaluar naon channel rék tackle munggaran
    • 02:02 - fokus Neil urang nyaeta marketing eusi
    • 03:00 - Neil hayang make YouTube
    • 03:58 - Neil babagi carana anjeunna masih maximizes on Facebook, sanajan saatos anjeunna dieureunkeun belanja duit dina eta
  • 04:30 - "fokus kana hiji saluran dina hiji waktu sarta difokuskeun hal anu gawé"
  • 05:29 - Neil ngan teu sababaraha channel sakaligus
  • 05:49 - NeilPatel.com geus sabudeureun pikeun 2 taun na Neil geus fokus kana pamasaran eusi
  • 06:40 - Lamun teu ilahar kaluar yayasan anjeun kanggo saluran béda nu nuju ngajalankeun sakaligus, éta bakal ngalambatkeun maneh ka handap
  • 07:45 - Kasuksesan butuh waktu
  • 08:07 - Eric babagi carana manehna tumuwuh "Tumuwuh madhab"
  • 08:26 - sanyawa Sagala dina jangka waktu nu
  • 09:00 - Neil advises mun teu nyewa hiji agénsi on taun munggaran anjeun
    • 09:05 - Lamun teu bisa angka kaluar traction on sorangan, agénsi anjeun bade ngan méakkeun kabéh duit Anjeun sateuacan aranjeunna angka hal kaluar
    • 09:34 - Anjeun teu kudu jadi ahli - karya angka kaluar dasar on sorangan
  • 09:47 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Ulah balik kana sababaraha channel sakaligus - nyokot hiji dina hiji waktu, nalukkeun eta, sarta jadi pangalusna di eta.
  2. hal Sadaya alus nyandak waktos lamun datang ka maximizing dina strategi marketing digital - long term care insurance rates california.
  3. Teu kudu jadi ahli - ngan cukup teknis angka kaluar dasar dina anjeun sorangan.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018