Back to Question Center
0

7 Taktik Marketing Kreatif yen Anjeun halah jadi Semalt | Ep. # 155

1 answers:
7 Creative Marketing Tactics that You Ought to be Semalt | Ep. #155 7 Creative Marketing Tactics that You Ought to be Semalt | Ep. #155 7 Creative Marketing Tactics that You Ought to be Semalt | Ep. #155 7 Creative Marketing Tactics that You Ought to be Semalt | Ep. #155 7 Creative Marketing Tactics that You Ought to be Semalt | Ep. #155

Dina Semalt # 155, Eric jeung Neil ngobrol ngeunaan 7 taktik pamasaran kreatif nu halah jadi leveraging. Ngepaskeun ka manggihan pakakas online anu bakal dianggo pikeun anjeun jeung taktik nu peryogi tetep eusi Anjeun salah hambalan dihareupeun pesaing Anjeun.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:28 - topik Dinten urang: 7 Taktik Marketing Kreatif yen Anjeun halah jadi leveraging
  • 00:37 - # 1 Paké TurboDial pikeun ngumpulkeun nomer telepon nu datang dina ramatloka anjeun
    • 00:56 - Kirim TurboDial sinyal pikeun ngirim hiji talatah teks pikeun jalma nu
    • 01:30 - Anjeun tiasa program balesan lamun jalma mangrupa responds kana téks anjeun
  • 02:09 - # 2 Jieun barang anjeun geus sadia pikeun bajak laut on situs torrent
  • 02:52 - # 3 Paké kaluar pop-up
  • 03:17 - # 4 Pastikeun corong anjeun congruent kalawan kapentingan klien anjeun
  • 04:13 - # 5 Pindah ka BuzzSumo sarta manggihan nu tina tulisan pesaing anjeun 'bade viral
    • 04:21 - Ahrefs ogé bakal némbongkeun Anjeun tulisan pesaing anjeun 'pang populerna
    • 04:29 - Candak URL pos sarta nempatkeun kana Twitter pilarian mun némbongkeun luhureun pamaké babagi eusi dina
    • 04:37 - Write hal sarupa, tapi hadé, teras ngamimitian emailing nu pamaké ngeunaan eusi Anjeun
    • 05:15 - Nalika aranjeunna ngabales, ménta aranjeunna naon anjeun tiasa ngalakukeun maranehna sarta nyieun P.S - auto nahahooldus. a tentang ngabagikeun eusi Anjeun
  • 05:35 - # 6 Boga Daptar pariksa kreasi eusi atawa ngalenyepan eusi repurposing
  • 06:34 - Google "eusi repurposing workflow"
  • 06:44 - # 7 Jeung remarketing, nempatkeun piksel anjeun dina signature surélék anjeun
  • 07:35 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Jieun eusi Anjeun sadia pikeun bajak laut - hayu aranjeunna ngalakukeun karya nyebarkeun Kecap pikeun anjeun.
  2. Paké kaluar pop-up, aranjeunna micu pikeun milih-in.
  3. Terus hiji panon on tulisan saingan anjeun, jieun leuwih betters, sarta babagi poto eta sareng masarakat anu ngalakonan kalawan eusi saingan anjeun.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018