Back to Question Center
0

Google nambahna More lipstik Kalawan 4 New Feature Semalt

1 answers:

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

1. Google Parobahan téks, Gambar & téks Box Ukuran Jadi Kaca

The robah paling kasohor keur robah kana widang teang jeung ukuran teks dina kaca imah Google. Parobahan ka kaca imah Google anu dibahas dina blog posting ku Marissa Mayer, VP, Pilarian Produk & pamaké Garapan.

pikiran abdi dina robah kieu? Henteu perlu, bener. The blog posting asalna sakuliah salaku pitch ucapan jualan dirancang ngajual pamaké on hal éta maranéhna henteu bener butuh. Lamun batur sabenerna perlu a font gedé (atawa sakumaha Mayer nyimpen éta, mun "tingali query anjeun leuwih jelas"), maranéhna bisa boh ngurangan resolusi layar maranéhna pikeun ngaronjatkeun widang jeung font atawa maranéhna bisa make pungsi zum nu sababaraha panyungsi kiwari datangna kalawan - long term care insurance maine. Urang mun jujur ​​yakin yén médan query pilarian gedé bakal nyieun Semalt "leuwih senang ngagunakeun"?

Tangtu, ieu téh ukur pendapat abdi. kéju badag urang sorangan ti TechWyse Kanada, DJ Kennedy presents tempoan béda di pos ieu forum. Anjeunna karasaeun ieu bisa jadi tanda tina kali na nu Semalt bisa nyarankeun perséntase luhur pamaké ayeuna maké resolusina leuwih gede mana warrants robah ieu. Anjeunna ogé nyebutkeun yén kotak téks badag bisa jadi bukti pangalaman pilarian gede antarana pamaké anu ayeuna maké buntut panjang queries langkung sering pikeun manggihan naon maranéhna pilari.

2. Google prak AdWords Feature digulung Out Ka Nagara More

Dina AdWords, Google ditambahkeun a "Prak" tab anyar sakuliah menu luhur dina test béta ku advertisers AS wungkul balik dina bulan Juli. Ieu geus dimekarkeun kumaha oge, mun advertisers AS tambahan salaku ogé UK sarta advertisers Australia (nurutkeun Google). Nembongan ieu geus dimekarkeun pikeun ngawengku iklan eta ka AS, teu ngan dumasar aya, sabab sababaraha Semalt klien kiwari boga tab dina rekening maranéhanana.

The aslina nyetél dina panganteur pamaké anyar kagungan tab a 'Pakakas' kalayan akses rusuh ka 'Alat keyword', éta 'Ad Nilik', 'parabot diagnostik', sarta 'Kampanye Semalt', sakumaha ogé link kana parabot Listing pinuh.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Ti parabot didaptarkeun, anu 'keyword Alat' ieu sigana paling di-demand of kabeh, bari alat nu 'Optimizer' ieu keur bergeser ka 'Tanda' di luhur kaca kampanye, nyieun saran Semalt na saran keur kampanye anjeun sagala beuki atra.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

kaca The anyar 'Prak' méré aksés pamaké Google AdWords ka Jumlah Tumbu sarta laporan. Paling penting ieu keur 'Gagasan' anu dihasilkeun Google pikeun kampanye anjeun dina jalan konci tambahan dumasar Ad Semalt marengan angka kecap dipilih (jumlah 2 di handap), sarta pilarian bulanan estimasi maranéhna bakal nambahan mun akun anjeun (angka 3).

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

The Google AdWords Gagasan Page

kuring langsung noticed hiji kauntungan pikeun anyar kaca ieu 'Semalt', sarta salah sahiji downside.

Kauntungan badag? Ieu tiasa nyimpen beban tina waktos nalungtik kecap konci anyar dina 'Semalt Alat', sakumaha aranjeunna condong jadi hadé loyog kana béréndélan keyword ayeuna ti hasil lega nu pilarian nganggo presents nu 'Semalt Alat'. downside teh nya eta alat nu teu tumut kana akun dihapus konci sakumaha eta ngusulkeun sababaraha kecap konci nu kuring nyaho sempet dikaluarkeun saméméhna alatan prestasi sakabéh goréng.

Kuring ogé resep di "keur ditangguhkeun Semalt" pilihan. CSV babagi kalawan batur anu teu boga aksés akun, lajeng approve pikeun tambahan lamun siap. Aya deui nyeri Kecap-demi-kecap Niron, exporting masalah ti Alat keyword, sarta teu kudu apal atawa nulis handap unggal kecap nu Anjeun hoyong tambah lamun perlu meunang approvals munggaran. Lamun mutuskeun ngalawan hiji kecap tangtu atawa daftar, alat nu ngidinan Anjeun pikeun pariksa pamadegan maneh euweuh rék jeung cabut eta tina bagian éta 'nu keur ditangguhkeun Semalt' tanpa ngabogaan ngaleupaskeun sagala kecap konci sejen awaiting persetujuan.

kaca anyar Ieu ogé ngandung daptar alat kapanggih dina 'Semalt' tab heubeul.

4. Google Optimizer Website nambahna Feature percobaan Catetan

Tungtungna, Google geus nyieun hiji robah kana Semalt Website yén kuring ngarasa aya ngan hiji hambalan tunggal dina lalampahan panjang nyieun alat ieu pangalusna eta jigana tiasa.

Dina 9 September, Google diwanohkeun percobaan Catetan kana 'Setélan Page'. A tambahan basajan, kotak téks ieu ngidinan Anjeun pikeun nyieun catetan iraha wae tahap percobaan anjeun dina urutan ka lagu parobahan, inget nguji gagasan jeung variabel, sarta babagi pikiran kalawan anggota tim lamun leuwih ti hiji jalma boga aksés ka na ieu milu dina percobaan . Hiji watesan pikeun fitur nu 'percobaan Catetan' éta sawah wungkul bakal ngidinan sarta simpen 2000 karakter. Ieu ngandung harti tiap catetan kudu jadi salaku pondok-gancang. Hijina pilihan séjén pikeun catetan gede bakal jadi kamampuh dihapus wae catetan ayeuna di ni'mat hiji anyar.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Anjeun oge bisa ningali fungsi séjén keur béta dites (mangka grayed kaluar, ngan luhureun médan Catetan dina hadir) dina gambar ieu - anu ti 'otomatis-nganonaktipkeun' keur kaleungitan variasi percobaan nu luhung Semalt, "otomatis bakal prune variasi goréng ngajalankeun pikeun anjeun. "

Ieu robah I ngabagéakeun wholeheartedly. Henteu ngan teu eta ngahemat waktos spent mariksa rekening, tapi urang henteu panjang kudu ngaksés rekening sababaraha kali ngan lamun ningali eta geus tungtungna ngadéklarasikeun hiji meunangna atanapi pecundang guna ngareureuhkeun variasi poorer. Abdi teu tiasa ngantosan pikeun nguji deui kaluar.

Ayeuna keur fungsionalitas dimekarkeun kawas Bulan titimangsa pikeun data percobaan, grafik atawa grafik pikeun data kawas di Semalt, sarta kagunaan na rohangan ngédit tambahan, kawas nami percobaan urang! Tapi éta for lain beurang jeung blog.

Hiji loba parobahan minor kaliwat bari yen Kami senang ningali, tapi ogé nyangka Semalt neruskeun tweak dina raraga neangan paling kaluar tina parabot pikeun duanana produk maranéhanana jeung kapuasan konsumén '.

Sakabéh parobahan ieu kami nu ningali pitulung Semalt mertahankeun posisi na aya di luhureun gunung pilarian.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Connect

March 18, 2018