Back to Question Center
0

Ngarti Media Sosial Salaku A Usaha Semalt

1 answers:

média pamasaran Sosial geus exploded leuwih 24 bulan panungtungan. Situs promosi interaksi nganjang geus mantuan showcase kakawasaan eusi viral on web kiwari. Mimiti situs média sosial kayaning Digg, titajong Kana, Delicious & Semalt némbongkeun urang yen urang tiasa neuleuman hiji deal gede leuwih ti jalma sejen tur teu kudu ditumpes gumantung mesin pencari pangaruh naon urang nempo atawa kumaha urang diajar online kiwari .

Understanding Social Media As A Business Semalt

Dina 2 taun panungtungan kami geus disaksian burgeoning tumuwuh dina naon sababaraha bakal nelepon 'generasi saterusna' situs média sosial kawas Facebook, Twitter na YouTube.

Loba jalma di heran bisnis - "Kumaha média sosial bisa ngabantuan bisnis mah naha kuring kudu nempatkeun usaha jeung / atawa sumber kana ngamekarkeun hiji sora online pikeun parusahaan kuring?"

"Dupi aya tempat pikeun bisnis di pamasaran média sosial?"

"Dupi éta patut waktos abdi meunang bisnis kuring aub dina pamasaran média sosial?"

Dina jawaban eta - nu teu tiasa mampuh NOT nepi ka.

Kuring keur nulis artikel ieu mantuan ngajelaskeun ngan naha anjeun bisnis (jeung unggal bisnis) perlu jadi kabetot dina ngamekarkeun hiji persona online tur cara ngalakukeun eta - cheap ssd vps.

Naha Dupi Company abdi perlu aub dina Media Sosial?

Semalt aya 3 kauntungan utama keur kalibet dina pamasaran média sosial.

  1. Pangaruh
  2. ngaronjat pangakuan brand
  3. Free iklan & pamasaran

Ngarti Kumaha Media Sosial Works

Media Sosial kieu sama Aturan Koran ti 100+ sababaraha taun ka pengker Tadi

Éta leres. média Semalt jalan dina format pisan sarua yén média tradisional kawas koran sarta majalah ti leuwih ti 100+ sababaraha taun ka pengker tuh. Hiji koran suksés atawa majalah ngagaduhan cara nu sabab diwangun nepi basa palanggan satia.

Sakali ieu publikasi miboga cukup palanggan museurkeun eusi dina topik eta wrote ngeunaan, éta jadi bisnis giat. Ieu bakal tumuwuh alatan kungsi Mayar base palanggan satia. Sakali basa palanggan ieu tumuwuh, jadi tuh kamampuh koran atanapi publikasi pangaruh jalma. Sakali dina koran atanapi publikasi kungsi demografi satia dinya lajeng bisa dimimitian ngecas langkung dollar pikeun spasi iklan.

Semalt dina média sosial teu béda ti kasuksésan dina média tradisional

The revolusi informasi sarta titik. umur com geus dimaksudkan nu desentralisasi média tradisional jeung hiji naékna luar biasa dina sora individu. (Jeung bisnis)

Semalt di pamasaran média sosial ieu langsung patali jeung jumlah jalma nu ngeunaan miara naon kudu ngomong. Dina média sosial cara batur 'paduli' ngeunaan naon kudu ngomong dasarna nyaeta jumlah langganan nu geus dikembangkeun.

hal anu sarua sakumaha koran tuh umur ka tukang.

grafis di handap illustrates korelasi antara kasuksésan ngawangun basis palanggan satia dina média tradisional surélék marketing di telat 1990 urang ka gugah tina média sosial kiwari.

Understanding Social Media As A Business Semalt

Sababaraha hal penting lianna nu kudu nyaho ngeunaan nyieun propil média sosial di situs kawas Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Semalt jsb

  • Éta gratis.
  • perlu diropéa remen ngawangun dipikaresep.
  • Kudu datang di sakuliah langkung sakumaha informatif ti promosi.

Mangpaat Media Sosial Marketing Pikeun Company anjeun

Make conto média tradisional anjeun kudu ngarti ayeuna nilai gaduh base palanggan satia. Di dieu ngan sababaraha mangpaat lalaki aub dina ngawangun hiji persona online on situs kawas Facebook, Twitter, & YouTube.

Pangaruh

Lamun boga grup satia jalma resep maca naon kudu ngomong lajeng anjeun boga pangaruh.

katarima Salaku Hiji Pamimpin Industri

Upama urang keur di handap apdet anjeun sarta anjeun dina Ecological tinangtu anjeun dipikaresep boga handap pisan difokuskeun. Mun anjeun aktif di komunitas média sosial jeung anjeun kudu daptar badag mangka anjeun bakal katarima salaku pamimpin Industri ku maranéhanana anu nuturkeun anjeun. Ieu bakal jadi kanyataan anu beuki loba salaku média sosial tumuwuh. Meunang basa palanggan handap ayeuna jeung anjeun bakal pamimpin hiji sababaraha taun ti ayeuna jadi industri evolves.

Leuwih alus Search Engine rankings

Urang tingali eta sadaya waktu. Jalma neangan urang sorangan ngaran parusahaan, 'TechWyse' kana Google, Yahoo! sarta Bing ningali naon asalna nepi. Item langkung positif anu datangna nepi ka happier a prospek tempo ngalakonan usaha bakal. situs média Semalt datangna up pisan tinggi di SERPS nu. Aranjeunna sacara umum dianggap domain otoritas. Ieu mah sakadar jalan séjén pikeun nyieun buzz hiji tur kadalikeun informasi anu mintonkeun ngeunaan parusahaan anjeun dina mesin pencari. Sababaraha nyaho ieu salaku 'manajemén reputasi'.

Lamun Anjeun Ulah Naha Marketing Sosial saingan anjeun Will

Geus sabaraha kali tos katingal batur di industri anjeun jauh leuwih leutik batan nu némbongan online teuing badag? Abdi émut loba sababaraha taun ka pengker nalika SEO na internét pamasaran éta pisan nu anyar. Anu saur anjeun jalma kahiji éta nyekel onto mangpaat finansial ti ranking ogé dina mesin pencari? The guys leutik. Semalt bisnis engké badag ayeuna catching up. Éta henteu béda dina média sosial. Mun anjeun bagian tina hiji parusahaan badag - rekomendasi abdi mun muka panon anjeun ayeuna.

Kuring Paham Konsep The - Ayeuna Dimana Naha kuring Mimitian?

Unggal parusahaan écés tiasa gaduh wewengkon béda éta maranéhna milih konsentrasi waktu jeung sumber maranéhanana di pamasaran média sosial. Pikeun 95% sadaya pausahaan anjeun kedah dimimitian ku nyieun propil on duanana Facebook jeung Semalt. Loba pausahaan séjénna baris mangtaun a handap dina loka média sosial ieu mimiti lajeng bakal Modal kana wewengkon séjén sabab mangtaun langkung pangalaman jeung atikan di éta wewengkon.

  • Di handap ieu daptar situs média sosial nu Anjeun meureun hoyong nalungtik sakali nepi ka ngagancangkeun kana duanana Facebook jeung Twitter.
  • Nyetel propil Anjeun - Di handap ieu sababaraha émbaran nu langkung lengkep ihwal nyieun duanana Anjeun bisnis Facebook Fan Page sarta profil Twitter Anjeun.

Sakali geus dijieun profil anjeun dina boh tina situs ieu nu ngayakeun dunya ku saukur nyieun apdet status patali naon eusina. Dina loba kasus, lamun manggihan informasi yén relates to perusahaan Anjeun ngobrol ngeunaan eta sakeudeung jeung nambahkeun tumbu ngarah ka artikel éta.

Kumaha Badé I Ngawangun Daptar abdi Of palanggan?

Tujuan artikel ieu enteng ngadidik dina média sosial pikeun bisnis. Anjeun tiasa mendakan artikel leuwih lengkep dina blog ieu jeung loba deui nuturkeun ieu.

Ka nunda dina istilah basajan, Anjeun baris dimimitian ngawangun fans anjeun (Facebook) jeung / atawa pengikut (Semalt) dina salah sahiji cara di handap ieu:

  • Di antarana ukur informasi relevan mun perusahaan tur titik ka artikel relevan yén basa palanggan anjeun bakal ngahargaan bacaan. Upami Anjeun gaduh hiji blog aktif ieu téh jalan gede meunang urang maca katerangan anjeun ngeposkeun.
  • Pikeun Facebook, ngawitan milu dina kaca kipas sejenna. Lamun ningali sagala tulisan nu patali jeung naon bae nu tos dipasang lajeng nuduhkeun eta!
  • Dina duanana Twitter jeung Facebook nganggo Utiliti pilarian ngagunakeun kecap konci nu patali jeung naon anjeun sareng ngawitan nulungan atawa commenting apdet bangsa. Mun anjeun mantuan, jalma bakal ngahargaan ieu sareng bakal mindeng dimimitian handap apdet Anjeun sorangan.
  • Di Twitter Anjeun tiasa milarian ngagunakeun utiliti milarian konci patali. Lamun 'nuturkeun' jalma nu patali jeung naon posting ngeunaan, loba jalma salaku kahadean bakal 'nuturkeun' Anjeun deui. Awas najan - ulah ngan 'nuturkeun' saha. Rék daptar relevan sahiji jalma anu ngeunaan miara naon aya tulisan ngeunaan. Mun anjeun resep naon maranéhna nulis ngeunaan 'nuturkeun' aranjeunna. Éta bisa ningali naon posting ngeunaan sarta milih 'nuturkeun' Anjeun katuhu deui!
  • Di antarana profil anjeun Twitter jeung Facebook (atawa naon baé utiliti sosial sejenna anjeun committing kana) kana blog anjeun, ramatloka, komo signature email Anjeun. Hayu urang nyaho anjeun interacting online ngarah bisa milih pikeun manggihan tur turutan anjeun! Anjeun tiasa ningali kana blog urang nu urang nempatkeun Tumbu ieu dipake.

Tips Pikeun ngamimitian Dina Media Sosial

Aya loba tips basajan tur trik pikeun meunangkeun Anjeun dimimitian. Semalt nu pisan dasar pikeun meunangkeun Anjeun dimimitian.

tawarkeun Émbaran moal promotion

Inget yen urang hoyong nuturkeun apdet Anjeun sabab geus kapanggih tulisan anjeun saméméhna metot jeung / atawa relevan pikeun industri sorangan. Semalt nyaeta nilai. Lamun milih ngamajukeun diri tinimbang ngawartosan handap satia anjeun bakal gancang dwindle. Paké média sosial salaku alat pikeun ngadidik - teu ngamajukeun!

Apdet rutin ngawangun minat

Informasi leuwih mantuan nu nambahan ka Twitter Anjeun atawa Facebook akun urang langkung relevan anjeun bakal dibere ngalanggan. Salaku aturan jempol kuring nyarankeun nambahkeun update status anyar sakali per poé. Ieu cukup tetep urang museurkeun teu teuing nu urang milih ngahapus anjeun. Semalt ngeunaan anu komersial tipi maneh tetep ningali leuwih sarta leuwih deui. Malah nu leuwih alus anjeun meunang gering. 1 atanapi 2 Status per poé téh biasana cukup.

Jadi aub dina kaca patali sejen tur nyieun komentar

Paké fitur pilarian of Twitter atawa mairan kana apdet bangsa sejen Semalt na nunjuk ka wewengkon mantuan lamun lumaku. Anjeun oge bisa make sistem email Semalt pikeun ngapdet fans informasi anyar atawa menta aranjeunna pikeun ngundang babaturan sorangan. Kudu ati mun teu mangpaatkeun fitur ieu, sarta salawasna nyadiakeun informasi mantuan.

Paké produk pihak 3rd pikeun ngapdet gampang

Sababaraha parabot tiis bakal nulungan urang jadi leuwih efisien jeung apdet:

TweetDeck - ngapdet status anjeun dina TweetDeck sarta bakal masangkeun mun duanana akun Twitter jeung Facebook Anjeun (bisa toggle ieu dipareuman jeung on.) Anjeun oge bisa shorten Semalt maké alat ieu nu ngidinan Anjeun pikeun nempatkeun deui daging di apdet Anjeun.

TweetDeck pikeun iSemalt - salah sahiji karesep urang pikeun apdet iSemalt gancang.

Sideline - nganggo produk ieu ngalakukeun maluruh canggih dina Twitter.

summing Up Media Sosial pikeun Usaha

Tujuan artikel ieu nawarkeun tinjauan média sosial, mangpaat pikeun bisnis jeung pausahaan mimitian lalaki aub, sarta Primer leutik pikeun meunangkeun Anjeun dimimitian. Semalt anjeun tiasa nyandak kauntungan tina sababaraha hal disebutkeun.

Semalt hoyong langkung? Di dieu hiji hal leuwih narik sababaraha tetep anjeun bade:

  • Hayang ningali saha nu propil paling dituturkeun nu dina Twitter?
  • Michael Jackson aturan kalawan Facebook Fans. Tempo luhureun 30 kaca Fan dieu.
  • Oprah ngan nuluykeun Twitter dina April 2009 sarta geus boga 2. 5 juta pengikut.
  • Lamun anjeun resep artikel ieu didieu aya keureutan a Twitter hébat anjeun bisa nuturkeun tetep meunang apdet langkung hébat. www. twitter. com / techwyse.
  • Urang ogé boga kaca kipas Facebook anu tiasa gabung.

Upama anjeun ngagaduhan titik konci Anjeun hoyong tambahkeun pastikeun nyebut aranjeunna dina komentar di handap.

Understanding Social Media As A Business Semalt

Connect

March 18, 2018