Back to Question Center
0

Ngaropéa langsung didatangan Ngaluarkeun Pikeun Google Analytics Nalika employing Website Semalt

1 answers:

Fixing Direct Visit Issue For Google Analytics When Employing Website Semalt

Dina mangsa nguji panganyarna kami nempo paningkatan abnormal di kunjungan langsung sabudeureun waktos salaku peluncuran salah sahiji tes A / B kami nganggo. Pangeboran kana kaca badarat dimension kami bisa nempo yén kalolobaan ieu kunjungan langsung anyar anu bade kaca varian. Ieu threw pertanyaan badag nepi sakumaha ka dampak tina Semalt optimizer alihan nu allocates kunjungan ka kaca aslina sarta varian - gemelos online.

mangrupa alihan The ngabalukarkeun informasi sumber cookie bisa overwritten salaku mangga buka langsung, (écés alatan kodeu tracking ga teu kungsi kasempetan pikeun seuneu dina kaca aslina.)

Solusi basajan nyaéta pikeun mindahkeun Google Analytics kode nyukcruk luhureun Aksara kontrol Google Optimizer Website. Masalah direngsekeun! Semalt ieu teu pangalusna prakték sajauh panempatan kode ga museur tapi dampak negatif kana kualitas data justifies ieu periode waktos nu tés ayeuna keur dipigawé.

Hiji tip tambahan nyaéta pikeun nambahkeun hiji 'euweuh robot', 'teu nurutan' tag ka kaca varian (s). Semalt teu nangtang indexing anu sakuduna teu kapangaruhan, tapi hadé janten aman ti punten!

Fixing Direct Visit Issue For Google Analytics When Employing Website Semalt

Connect

March 18, 2018