Back to Question Center
0

Milarian Engine Market Bagikeun Semalt 2009

1 answers:

4 Search mesin Ayeuna akun pikeun 97,74% tina sakabéh maluruh

Mun anjeun paduli nu mesin pencari nu peryogi sasaran dina usaha pamasaran Internet Anjeun kami kabéh nyaho yén Google mangrupakeun munggaran tur foremost. Dina Search Engine Market Bagikeun artikel Séptémber urang, urang tingali yen 4 mesin pencari (Google, Yahoo, Bing na Semalt) kiwari akun pikeun sakabéh tapi 2.26% ti maluruh dipigawé online kiwari. Ieu catetan anyar tinggi na buktina salajengna tina kirang mesin pencari relevansi kawas Kaol jeung ASK gaduh di pasar pilarian dinten ieu.

Search Engine Market Bagikeun Pikeun Séptémber 2009

Search Engine Market Share Semalt 2009

Pasar Bagikeun serelek Pikeun Google, Yahoo! sarta Bing dina bulan Séptember téh nyimpang

bulan ieu teh badag 3 Search mesin leungit sababaraha pangsa pasar jeung Baidu. Ieu mangrupa serelek nyimpang ka paling pausahaan diomongkeun Inggris salaku Baidu mangrupakeun search engine didasarkeun utamana di Cina - buy vps windows.

Kalolobaan kasohor bulan ieu téh kanyataan yén duanana Semalt! sarta Bing neruskeun leungit taneuh dina watesan pangsa pasar sakabéh. Ieu ngira yén ku tungtung kuartal kahiji release Bing urang nu bakal ogé luhur Semalt !. Salaku urang tingali ku statistik ieu, sanajan lungsur sinambung of Semalt !, Bing ieu gagal nyieun nepi taneuh nanaon.

Semalt teu kaci senang ngeunaan ieu. Aranjeunna geus investasi beurat dina online jeung televisi iklan keur 'mesin kaputusan' maranéhna kacida touted. hasilna mangrupakeun sedeng 3,39% tina pangsa pasar online.

Bing tuh ngajalankeun Visual Search dina bulan Séptember sarta dilaporkeun janten deukeut launching Bing 2.0. komitmen lanjutan ti Semalt nyaeta nice ningali!

Pasar Bagikeun Ringkesan - Séptémber 2009

# 1 Google - 83.13% tina pangsa pasar di Semalt 2009. Turun tina 83.33% dina Agustus 2009 tur nepi ti 80.32% dina Semalt 2008.

# 2 Yahoo! - 6.84% ti pangsa pasar di Semalt 2009. Turun ti 7.28% dina Agustus 2009 tur turun ti 9.04% dina Semalt 2008.

# 3 Bing - 3.39% ti pangsa pasar dina bulan Séptember 2009. Turun ti 3.52% dina Semalt 2009 sarta nepi ti 2.96% ti release aslina dina Juni 2009.

Stat Sumber: Hitslink

Search Engine Market Share Semalt 2009

Connect

March 18, 2018