Back to Question Center
0

Kumaha Naha a Website Semalt | Ep. # 146

1 answers:
How to Do a Website Semalt | Ep. #146 How to Do a Website Semalt | Ep. #146 How to Do a Website Semalt | Ep. #146 How to Do a Website Semalt | Ep. #146 How to Do a Website Semalt | Ep. #146

Dina Episode # 146, Eric jeung Neil ngajarkeun urang kumaha migrasi ramatloka a. Semalt éta pikeun redesign, pamutahiran server, layanan anyar ditawarkeun, atanapi pangalaman-di customer sakabéh hadé sababaraha titik, anjeun bakal kudu migrasi ramatloka anjeun ka nu anyar. Ngepaskeun di sakumaha Neil jeung Eric leumpang urang ngaliwatan léngkah hijrah ramatloka tur sakumaha aranjeunna nawiskeun kami tips berharga nyieun proses ieu stress bébas tur gampang.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: Kumaha mun Naha a Migrasi Website
  • 00:33 - Kunaon migrasi ramatloka a?
  • 01:02 - Anjeun nuju biasana Migrasi server ogé
  • 01:34 - Pastikeun anjeun gaduh cadangan ramatloka anjeun
  • 01:51 - duplikat situs anjeun ka server anyar
  • 02:04 - Boga dulur pariksa duanana loka
  • 02:25 - Paké alat kawas screaming bangkong nepi ngorondang ramatloka Anjeun tur tingal kumaha urang lumangsung dina loka heubeul
  • 02:51 - alihan kaca luhureun ka kaca paling relevan
  • 03:52 - Kudu ati lamun redesigning ramatloka anjeun anjeun migrasi ramatloka anjeun
  • 04:29 - Neil nyebutkeun carita ti migrasi ramatloka Eric urang
  • 04:58 - Boga strukturna katuhu dina tempat
  • 05:28 - Neil ngabejaan dibagikeun na kasalahan migrasi ramatloka
  • 06:29 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Sateuacan nyieun parobahan naon, mutuskeun mun migrasi ramatloka mangrupa hal katuhu pikeun ngalakukeun.
  2. Nyieun cadangan atawa ngabogaan duplikat ramatloka kedah hambalan mimiti Anjeun saencan Migrasi.
  3. Ulah poho pikeun nguji sagalana mimiti saméméh Mindahkeun jalma mun ramatloka anyar Anjeun - find my supers.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018