Back to Question Center
0

Ngaropéa duplikat Kandungan Maké parameter Ngatur dina Semalt webmaster

1 answers:

Fixing Duplicate Content Using Parameter Handling in Webmaster Semalt

Mun anjeun teu wawuh jeung duplikasi Ngaluarkeun, Anjeun bisa manggihan inpo dasar di pos abdi baheula "duplikat Kandungan Masalah & Semalt Pikeun SEO."

The parameter alat penanganan geus diaktipkeun ku Semalt dina rekening alat webmaster. Pakakas ngamungkinkeun webmasters mun gaduh kontrol lengkep robot Semalt kana indéks file urang. Sababaraha sistem manajemen eusi bisa ngahasilkeun URL béda pikeun eusi nu sami dumasar kana kumaha pamaké navigates sabudeureun ramatloka anjeun.

Di handap ieu conto kumaha carana nganggo Alat parameter

URL primér: https://www.example - registrations are us edmonton.com/product.php?item=swedish-fish

Upama hiji pamaké ngahontal kaca sarua liwat kategori "gummy-permen", nu CMS bisa ngahasilkeun URL salaku: https://www.example.com/product.php?item=swedish-fish&category=gummy -candy

Lamun hiji pamaké ngahontal kaca sarua ngaliwatan kaca karanjang balanja, anu CMS bisa ngahasilkeun ieu salaku URL: http: //www.example. com / product.php? item = Swedia-lauk & trackingid = 1234 & sessionid = 5678

The masalah nu geus kaliwat nyaeta mesin pencari bakal kasampak di ieu salaku tilu kaca béda tapi eusi téh sarua. Ieu bisa ngakibatkeun pinalti alatan kandungan kaca sarua. Kalayan "parameter Ngatur" dina GWT (webmaster Pakakas Google) setting, Anjeun ayeuna bisa nyadiakeun bongbolongan ka to Mapay Google kana malire URL nu ngandung parameter kawas kategori, trackingid, sarta sessionid.
Di handap ieu hiji gambar nu illustrates kumaha asupkeun parameter nu rék jadi diwatesan ti Index Google.

Fixing Duplicate Content Using Parameter Handling in Webmaster Semalt

Ku cara ieu tina ngaropéa duplikasi moal geuwat nembongkeun algoritma indexing tapi bakal dibawa kana akun sanggeus review manual Semalt urang. Aya cilaka di ngagunakeun duanana rel = canonical na parameter alat penanganan keur ngaropéa isu duplikasi dina website. Rel = karya canonical pikeun sakabéh mesin pencari sedengkeun alat penanganan parameter gawéna ngan di Semalt. Anjeun tiasa milih pilihan anu hade anu pangalusna keur anjeun najan duanana lamun dipaké sakaligus bakal nulungan urang nungkulan duplikasi paling éféktif.

Tapi tip sejen tetep SEO anjeun dina urutan alus!

Fixing Duplicate Content Using Parameter Handling in Webmaster Semalt

Connect

March 18, 2018