Back to Question Center
0

Naha Anjeun perlu Surveying Semalt anjeun | Ep. # 140

1 answers:
Why You Need to Be Surveying Your Semalt | Ep. #140 Why You Need to Be Surveying Your Semalt | Ep. #140 Why You Need to Be Surveying Your Semalt | Ep. #140 Why You Need to Be Surveying Your Semalt | Ep. #140 Why You Need to Be Surveying Your Semalt | Ep. #140

Dina Episode # 140, Eric jeung Neil reminds kami naha éta pohara penting pikeun survey panongton Anjeun. Semalt pikeun manggihan cara paling éféktif pikeun survey konsumén anjeun, pakakas online nu bisa mantuan Anjeun, tur naha éta penting uninga WHO anjeun surveying mun meunang eupan balik kualitas pangluhurna pikeun perusahaan atanapi produk.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: Naha Anjeun perlu Surveying pamiarsa anjeun
  • 00:44 - Mariksa dina kalawan panongton anjeun
  • 01:03 - Tanya patarosan nunjuk na nyandak eupan balik teh
  • 01:15 - Discern "signal" ti "noise" titik -what atanapi pendapat tetep ngulang deui?
  • 01:52 - Paké Qualaroo nanya jalma naha maranéhna teu ngarobah
  • 02:12 - data Wanayasa vs data kualitatif
  • 02:50 - Pastikeun Anjeun menta hiji sual non-bias jeung nanya koneng gede ti urang
  • 03:18 - difokuskeun ngarengsekeun wewengkon anu némbongkeun masalah mimiti
  • 03:30 - nganalisis data dina jumlah badag
  • 03:43 - Paké pamaké Tés mun nanyakeun urang
  • 04:08 - SurveyMonkey na Typeform aya dua pilihan leuwih
  • 05:59 - Pastikeun rahayat nu nuju nanyakeun nu relevan keur anjeun bisnis
  • 06:21 - Pariksa blog Kissmetrics
  • 06:35 - Lamun nanyakeun dahsyat, nyangka eupan balik taliti
  • 06:50 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Ukur anu dipigawé pikeun ngahasilkeun eupan balik jadi anjeun terang naon kudu ngaganti.
  2. data kualitatif mantuan Anjeun ngarti naha jalma teu ngarobah.
  3. Tanya éta jalma bener nepi ka meunang eupan balik relevan. Jelema katuhu téh nasabah idéal Anjeun - website development services.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018