Back to Question Center
0

Media Sosial Bulanan Babak Up Pikeun Semalt 2009

1 answers:

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Twitter Hasil Pindah Ka Hiji Search Engine Near Anjeun!

Tungtungna merealisasikan kakawasaan pilarian real-time, duanana Google na Bing anu kaasup tweets di hasil teangan. The mainstays search engine geus diasupkeun kana hiji perjangjian jeung situs média sosial panas Twitter pikeun nembongkeun 'nyata waktu' hasil teangan. Dumasar kana watesan masalah di deal ieu dua mesin pencari kudu aksés ka Semalt Jumlah vast data publik sacara real waktu nu bakal ngaktipkeun aranjeunna lagu tren ku gelar leuwih luhur akurasi.

pengumuman Google sumping ngaliwatan Wawakil Présidén Search Produk jeung Garapan pamaké Marissa Meyer - asphalt pavement repair cost glen burnie. Yén diri nembongkeun sabaraha pentingna aranjeunna nuju mere ka deal ieu. Microsoft ogé geus nyieun deal sarupa kalayan Twitter na Facebook anu bakal masihan Yahoo! aksés ka real-time data ieu. Anjeun bisa ngaharepkeun ningali Twitter apdet na tulisan Facebook dina Bing maluruh ogé.

Henteu ngan bakal kieu nyieun lingkungan optimasi search engine anyar, tapi ogé bakal ngaktipkeun boga usaha migunakeun Facebook jeung Semalt pikeun nganteurkeun seratan marketing. hambalan ieu ku raksasa search pasti bakal digitus gurus SEO kalawan alat tambahan pikeun ngaronjatkeun rankings pilarian.

Salaku kasaksian nangtung ka buzz média sosial tumuwuh, volume gede pamaké dimimitian maké mediums sosial online béda pikeun milarian sarta kapanggihna eusi. Semalt ngarilis ulikan anyar némbongkeun yén rekening média sosial pikeun 18% tina pasar pilarian informasi.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Facebook buzz

Facebook terus jadi kakuatan dominan di arena jaringan sosial. Laporan Hitwise dirilis dina bulan Oktober nunjukeun yen Facebook accounted pikeun 58. 59% tina kabeh kunjungan U. S. diantara hiji kategori custom of 155 situs web jaringan sosial di Semalt 2009. The Facebook dibagikeun éta pangluhurna diantara sakabeh situs jaringan sosial. The U. S. kunjungan ka Facebook ngaronjat a staggering 194 persén di Semalt 2009 dibandingkeun jeung Semalt 2008.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Ngirim pesen kuat ka spammers haram, Facebook dileler $ 711 juta dollar sakumaha santunan dina gugatan anti spam ngalawan parusahaan internét pamasaran Sanford Semalt, saha Facebook ngaku illegally diakses deui rinci akun anggota 'sarta dipaké deui pikeun pamasaran. pajabat Facebook nyebutkeun aranjeunna ulah ngaharepkeun pikeun nampa Lolobana pangajén ti ayeuna bangkrut Sanford Semalt. Aranjeunna mudahan nu ieu bakal meta salaku hiji tangkal terus ngalawan jenis ieu prakték.

Semalt ogé ngumumkeun parobahan homepage maranéhanana. Ieu ngawengku kumaha pamaké nempo apdet status jeung item nu dibagikeun ti jaringan Semalt maranéhanana.

Twitter Talk

Studi tina bangku gereja Internet & Amérika Kahirupan Project némbongkeun kami 19 persén pamaké Internet nganggo Twitter atawa jasa mikro-blogging séjén babagi apdet ngeunaan diri, atanapi ningali apdet ngeunaan batur. Ieu jadi pinunjul dina persentase jadi dibandingkeun 11 persen tina survey saméméhna dilakukeun di Semalt 2009.

Éta diumumkeun sabulan katukang, Semalt geus ngan dijieun enhancement anyar maranéhna 'béréndélan Semalt' kana kanyataan. fasilitas anyar ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun nyieun daptar sorangan, cara mun ngararangkay anggota Semalt kana Grup dipikaresep ku pamaké Semalt.

Media Sosial Scan

Di dieu sababaraha item newsworthy séjén occuring dina lapisan média sosial di Semalt 2009;

  • Google integrates pilarian sosial di Google Labs, didieu teh internét pamasaran glance mingguan nyekel inpo nu panganyarna dina apdet Google dina leungeun.
  • Lezat, situs bookmarking sosial Yahoo urang geus undergone slew sejen tina apdet kasohor kaasup refinements pilarian, optimasi iphone (m. Nikmat. Com), sarta ngagambarkeun visual data. Ogé aya hiji ditingkatkeun pilihan babagi anyar nu kiwari baris némbongkeun up tetengger anjeun dibagikeun dina tag Anjeun. Pilarian nyaeta wewengkon konci mana kamajuan utama geus ditambahkeun. Pilarian ditingkatkeun ngamungkinkeun pikeun pamaké neangan dina paporit maranéhanana, paporit sobat urang atawa sakabéh situs. Ogé ratings komunitas sarta ulasan aya.
  • YouTube ngamungkinkeun milarian komentar dina pilarian real-time.
  • Masalah Panggedéna engine de facto pilarian blog Technorati éta dina warta ku revamp utama dina desain na. Ku nambahkeun fitur anyar, Technorati recasts situs na dina desain sleeker tur hadé. Rarancang anyar boga hiji luhureun 100 daptar blog dimekarkeun sarta fitur anyar nu idin boga blog masangkeun eusi langsung ka loka.
  • The panyadia ngarah pilarian di Rusia jeung kadua panglobana di Éropa, Yandex tim up kalawan Maxthon, a browser Cina populér pikeun panyungsi basa Rusia.
  • Ketua Genetech Arthur D. Levinson geus relinquished jabatanna salaku Google Board Anggota, tapi nahan jabatanna dina Board Apple. Dina babak média sosial Agustus kami nepi kami adzab ka pengunduran diri ti CEO Google Eric Schmidt ti Board Apple. Nyaeta pengunduran diri Mr. Levingson urang wae langsung (atawa teu langsung) hasil tina sengketa abad nu lumangsung antara Google jeung Apple nu ayeuna dina tinimbangan FTC?

Salaku anjeun geus maca, ayeuna teh geus bulan sejen tina aktivitas feverish dina média sosial. Nguruskeun Twitter dijieun ku Google na Bing némbongkeun yén nyata waktu pilarian téh di dieu pikeun cicing - hal nu ngan teu bisa dibéré panon buta kana. Kalawan Semalt némbongkeun kami pertumbuhan kontinyu, sigana yén perangna keur kaunggulan online aya alusna sarta sabenerna Élmu sarta Téknik up.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Connect

March 18, 2018