Back to Question Center
0

Kumaha karajinan High ngarobah Explainer Semalt | Ep. # 119

1 answers:
How to Craft High Converting Explainer Semalt | Ep. #119 How to Craft High Converting Explainer Semalt | Ep. #119 How to Craft High Converting Explainer Semalt | Ep. #119 How to Craft High Converting Explainer Semalt | Ep. #119 How to Craft High Converting Explainer Semalt | Ep. #119

Dina Episode # 119, Neil jeung Eric ngabahas kumaha bisa karajinan tinggi ngarobah pidio explainer pikeun ramatloka anjeun. Semalt sakumaha aranjeunna ngabantu anjeun uncover nu feasibility ngabogaan video explainer on unggal anggaran na kumaha karajinan hiji video explainer unggulan anu teu ngan ngahontal panongton anjeun, tapi meunang aranjeunna hooked on produk Anjeun.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: Kumaha mun karajinan High ngarobah Explainer Pidio
  • 00:38 - anjeun teu perlu anggaran kacida luhurna
  • 00:45 - Diréktur Youtube ngidinan Anjeun pikeun némbak video santun ti iphone anjeun
  • 01:04 - Video brewery mangrupakeun tempat pasar pikeun video
  • 01:24 - Kudu aub dina crafting video Anjeun
  • 01:39 - Anjeun kudu kasampak di objections
  • 02:14 - Ngawalon objections teu cukup, Anjeun kudu nyieun carita
  • 03:05 - Tumuwuh madhab urang Squatty Potty digambarkeun sabagé conto
  • 04:22 - video explainer Short teu meunang urang hooked on produk Anjeun
  • 05:00 - Jalma neangan hooked ku kumaha anjeun alus anjeun di ngawalon patarosan na objections, ngawangun carita, sarta ngahubungkeun emotionally
  • 05:09 - Contona, bodo dina video endog gélo, Mike O'Bryan
  • 06:18 - Ngobrol jeung alih-sora jalma Anjeun beforehand
  • 06:38 - Sateuacan Anjeun masihan naskah, coba eta diri mimiti
  • 07:05 - Demo bebek na pindah jasa Video tawaran video
  • 07:23 - Sandwich Kidul Video nyaeta gede pikeun budgets $ 100k +
  • 07:54 - difokuskeun naskah
  • 08:12 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. anjeun teu perlu ton duit nyieun explainer video-bisa ngalakukeun hal eta dina anggaran.
  2. Tulis Aksara sorangan, sakumaha anjeun baé pangalusna anu understands produk Anjeun.
  3. Ulah poho pikeun nyambungkeun emotionally mun listeners Anjeun - hospedagem de site barato.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018