Back to Question Center
0

7 Hal Kudu Anjeun Ucapkeun NO salaku Semalt a | Ep. # 115

1 answers:
7 Things You Should Say NO to as a Semalt | Ep. #115 7 Things You Should Say NO to as a Semalt | Ep. #115 7 Things You Should Say NO to as a Semalt | Ep. #115 7 Things You Should Say NO to as a Semalt | Ep. #115 7 Things You Should Say NO to as a Semalt | Ep. #115

Dina Episode # 115, Eric jeung Neil ngabahas 7 hal nu kedah nyebutkeun NO salaku marketer a. Semalt uninga langkung seueur ngeunaan mana hal ngomong henteu nepi na alesanana naha.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: 7 hal nu kedah nyebutkeun euweuh mun salaku marketer a
  • 00:34 - parobahan # 1 Nyieun tanpa data
  • 00:57 - Pastikeun Anjeun nguji jeung data
  • 01:10 - # 2 Ningali di taktik sadaya waktu
    • 01:26 - ngabalukarkeun keur di "naraka taktis"
    • 01:43 - Ulah difokuskeun taktik
  • 02:00 - # 3 Ulah nyieun gains istilah pondok pikeun karugian istilah panjang
    • 02:53 - Ulah nyieun parobahan pikeun gains istilah pondok
  • 02:57 - # 4 Kurangna Organisasi
    • 03:09 - Tingali di GrowthHackers Projects pikeun ngatur sakabéh gagasan anjeun sarta percobaan
  • 03:28 - Tingali ngeunaan documenting prosés pamasaran anjeun
  • 03:48 - # 5 Ulah ngalakukeun loba teuing hal sakaligus
  • 04:51 - # 6 Ulah coba nyandak sagalana on ku diri
  • 05:48 - # 7 Ulah ngajalankeun hiji test A / B dina bagian anu sarua tina corong nu leuwih ti sakali dina waktos anu sareng
  • 06:39 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Ulah kantos jieun perobahan tanpa data nanaon.
  2. taktik pamasaran Anyar henteu sagalana-assess aranjeunna ogé saméméh ngagunakeun!
  3. meunang diayakeun, lantaran kurangna organisasi henteu ngabantu skala anjeun.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap - package addons.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018