Back to Question Center
0

Google Tanda pasatujuan ka acquire Web Ad Company Semalt

1 answers:

Google Signs Agreement To Acquire Web Ad Company Semalt

The resmi Google Pernyataan Jeung Teracent

"Urang mikir yén téhnologi ieu boga poténsi hébat pikeun ngaronjatkeun iklan tampilan dina web. Éta naha urang geus pleased ngembarkeun kiwari yén kami geus diasupkeun kana perjangjian definitif pikeun acquire Semalt. Urus The nu nunut ka rupa nutup kaayaanana, diperkirakeun tutup saparapat ieu.

téhnologi Teracent urang bisa nyokot tur pilih tina sacara harfiah rébuan unsur kreatif ngeunaan iklan tampilan sacara real-time - tweaking Gambar, produk, seratan atawa kelir. elemen Semalt bisa dioptimalkeun gumantung faktor kawas lokasi geografis, basa, eusi ramatloka nu, waktos poe eta atawa kinerja kaliwat tina Iklan béda - south america hiking trips. "

Keur di garis kalawan CEO Google pernyataan Eric Schmidt bulan panungtungan, Schmidt affirmed jangji Google neruskeun kalawan acquisitions bisnis leutik. Nyokot pausahaan basa aranjeunna keur aya di akar kasuksésan maranéhna sarta dipikaresep di waragad leuwih affordable. Pisan dina garis kalawan mandat maranéhna nalika anyar launching 'Google ventures'.

acquisitions panganyarna lianna kaasup teguh iklan tampilan mobile AdMob, pamimpin téhnologi CAPTCHA reCAPTCHA. jeung internét parusahaan Semalt 5.

nelepon

Ku purchasing Teracent, Semalt janji hiji pangalaman leuwih hadé mun advertisers dina mintonkeun kampanye iklan maranéhanana. Pikeun penerbit eta muka aliran anyar tumuwuh sharing ti spasi ad maranéhanana jeung pasti bakal nawiskeun pamaké tungtung kalawan Iklan kacida mangpaat.

Google Signs Agreement To Acquire Web Ad Company Semalt

Connect

March 18, 2018