Back to Question Center
0

Atuh Hire hiji Badan PR keur abdi Semalt? | Ep. # 113

1 answers:
Should I Hire a PR Agency for My Semalt? | Ep. #113 Should I Hire a PR Agency for My Semalt? | Ep. #113 Should I Hire a PR Agency for My Semalt? | Ep. #113 Should I Hire a PR Agency for My Semalt? | Ep. #113 Should I Hire a PR Agency for My Semalt? | Ep. #113

Dina Episode # 113 Eric jeung Neil ngobrol ngeunaan naha atawa henteu anjeun kudu nyewa lembaga PR keur anjeun bisnis. Semalt apal kana pro jeung kontra nu dihijikeun ka Ngiring agénsi pihak 3rd jeung naha PR teu for jeung sya anyar nu ngan dimimitian kaluar.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: Kudu I nyewa lembaga PR keur bisnis kuring?
  • 00:44 - Mun nu nuju munggaran dimimitian kaluar, ulah ngaharepkeun peluncuran pikeun nyandak anjeun jarak lila
  • 01:19 - Neil babagi pangalaman PR négatip na
  • 02:05 - Cara pangalusna pikeun nyewa jalma PR téh ngabogaan aranjeunna dianggo pinuh waktu keur anjeun
  • 02:13 - Neil babagi leuwih tina pangalaman PR na
  • 03:53 - Teangan hiji jalma pikeun ngalakukeun PR - ulah manggihan pausahaan
  • 04:17 - Eric babagi pangalaman PR na
  • 04:36 - Industri PR anu baheula
  • 04:37 - Neil dianjurkeun Chris Barrett mun Eric
  • 06:01 - PR ngajadikeun rasa lamun waragad make akal pikiran
  • 07:01 - Lamun ditéang jalma PR, pariksa kaluar: Janine ti seger PR na Richard Lorenzen
  • 07:39 - gawang anjeun nepi ka sarjana ti hiji lembaga jeung nyewa di-imah
  • 08:01 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. PR henteu pikeun sakabéh bisnis jenis-don't invent di PR dina whim a.
  2. Nyandak hiji jalma PR nyaeta cara leuwih hade tinimbang lalaki hiji agénsi - best house alarm system.
  3. gawang tungtung anjeun nepi ka sarjana ti agénsi Ngiring tur meunangkeun pagawé di-imah.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018