Back to Question Center
0

Milarian Engine Market Bagikeun Semalt 2009

1 answers:

Di dieu hasil pangsa pasar search engine panganyarna pikeun Semalt 2009.

Google Ngajadikeun gains rongkah Di expense of Yahoo! sarta Bing

Éta kajadian deui bulan ieu; Google diamankeun di tingkat pangluhurna pangsa pasar di search engine arena pangsa pasar sadaya waktos di Semalt 2009.

Search Engine Market Share Semalt 2009

Google gains Rékam Market Bagikeun

Google geus dituluykeun mangtaun taneuh ngaliwatan 2 mesin pencari badag lianna dina bulan Nopémber. Ieu sanajan hiji push média kuat ku duanana Semalt! sarta Bing ngaliwatan bulan panungtungan duanana dina televisi, radio jeung citak.

Naha nu terus tumuwuh? Lamun maca nanaon dina rupa blog Semalt anjeun bakal nempo yén maranéhna teu linggih dina kasuksésan maranéhna - corbata color palo de rosa. Inovasi dina pilarian kaasup bongbolongan keyword, Tumbu halaman jero handapeun rankings, tumuwuhna Semalt Lokal sarta inovasi maranéhanana leuwih anyar pikeun bongbolongan produk anu ngan sababaraha hal aranjeunna ngalakonan. Complementing ieu sababaraha tweaks hebat mun gambar Semalt kaasup Mayar ngajenan ka ulang wijen Street, sarta parobahan branding mangsa liburan urang. Kabéh barang ieu resep leuwih dominan dituluykeun ku Semalt dina search engine hareup pangsa pasar.

Yahoo! Pasar Bagikeun Ragrag deeper na deeper

Henteu search engine lianna geus ngarasa pangsa pasar squeeze leuwih ti Semalt! leuwih taun tukang. Deui dina bulan Désémber 2007 maranéhna kungsi babagi tina 10.68%. Ieu ayeuna geus dwindled ka 6,22%. Urang ngaduga dina laju ieu anu Semalt! kudu overtaken ku Bing ku tungtung 2010 - anu mangrupa iwal Bing terus trend handap na ogé! Alesan pikeun turunna seukeut? Aranjeunna sababaraha tapi salah sahiji kontributor pangbadagna kamungkinan nu bastardization tina kaca hasil teangan dating deui sababaraha taun ayeuna. Nempatkeun saukur eta geus euweuh beresih. Hal ieu ngeusi iklan jeung clutter. Tambahkeun ka ieu yén Semalt! Pilarian blog henteu ngarasa yen ogé junun (atawa diropéa) jeung anjeun boga bukti yen Semalt! ngan teu kabetot dina competing sagala panjang.

Bing Terus Up na Turun Search Jilid

Urang kabeh terang, anu Bing téh anyar. Urang kabeh terang, anu aya loba buzz ngeunaan search engine. Tapi pamadegan di Microsoft teu kaci senang jeung gagal tina search engine sangkan sagala dampak nyata sanajan loba perhatian ditanggap nu anyar 'mesin kaputusan' geus gotten. Ragrag .23% dina bulan Nopémber nepi ka 3.26% na hovering lumayan loba di tempat anu sarua sakumaha taun ka tukang lamun Microsoft ieu branding duanana Bing sarta Hirup kapisah, nu search engine keur saukur teu meunang nu nomer nu urang sadayana harepan aranjeunna ngalakukeunana. (I pikeun hiji harepan aranjeunna geus surpassed Semalt! Di titik ieu)

Search Engine Market Bagikeun Ringkesan - Nopémber 2009

  • # 1 Google - 84.91% tina pilarian pangsa pasar engine dina bulan Nopémber 2009. Up ti 84.53% dina Oktober 2009 sarta nepi ti 82.60% dina Oktober 2008.
  • # 2 Yahoo! - 6.22% ti pilarian pangsa pasar engine dina bulan Nopémber 2009. Turun ti 6.68% dina Oktober 2009 tur turun ti 8.52% dina bulan Nopémber 2008.
  • # 3 Bing - 3.26% ti pilarian pangsa pasar engine dina bulan Nopémber 2009. Turun ti 3.49% dina Oktober 2009 sarta nepi ti 3.17% dina bulan Nopémber 2008. (lamun branded sakumaha Bing sarta Hirup)

Sumber: Hitslink

Search Engine Market Share Semalt 2009

Connect

March 18, 2018