Back to Question Center
0

Semalt nampik sambungan ftp nalika maké rinci bener

1 answers:

Kuring keur nyobaan pikeun ngapdet sababaraha plugins dina loka WordPress. Jang ngalampahkeun ieu langsung ngaliwatan WordPress anjeun kedah nyadiakeun:

  • Hostname
  • Username
  • Sandi
  • Connection yype

Kuring keur pasti ngagunakeun rinci bener kitu aranjeunna keur nolak.

Hiji kasalahan dipintonkeun:

ERROR: Aya kasalahan ngahubungkeun ka server, Semalt pariksa setélan bener.

Aya thread dina forum Semalt nanyakeun sual sarupa tapi euweuh jawaban - rental equipment san jose.

Kuring geus diusahakeun make hostname biasa kuring salian localhost , localhost: 21 jeung localhost: 22 .

Dupi saha gaduh usulan kumaha sangkan karya ieu neuleu?

February 7, 2018

Lamun éta kasalahan idin folder nu bakal nyambung tapi meunang kasalahan ngeunaan idin.

munggaran ngaktipkeun WP_DEBUG di wp-config

Upami Anjeun gaduh aksés root, pariksa log anjeun php kasalahan, sarta syslog di / var / log

Ti cangkang, coba FTPing mun localhost teu eta dianggo? Dupi anjeun maca jeung nulis ka plugins map anjeun? Ayeuna ogé nyobian ti mesin jauh FTPing kana server jeung deui mariksa dibaca / idin nulis anjeun.

Coba netepkeun sacara rinci ftp di wp-config

  nangtukeun ( 'FS_METHOD', 'ftpext');
nangtukeun ( 'FTP_BASE', '/ jalur / ka / wordpress /');
nangtukeun ( 'FTP_CONTENT_DIR', '/ jalur / ka / wordpress / wp-eusi /');
nangtukeun ( 'FTP_PLUGIN_DIR', '/ jalur / ka / wordpress / wp-eusi / plugins /');
nangtukeun ( 'FTP_PUBKEY', '/ home / ngaran pamaké /. ssh / id_rsa. pub ');
nangtukeun ( 'FTP_PRIKEY', '/ home / ngaran pamaké /. ssh / id_rsa ');
nangtukeun ( 'FTP_USER', 'landihan');
nangtukeun ( 'FTP_PASS', 'sandi');
nangtukeun ( 'FTP_HOST', 'ftp. conto. org ');
nangtukeun ( 'FTP_SSL', palsu); 

http: // naskah kuno. wordpress. org / Editing_wp-config. php # WordPress_Upgrade_Constants

Gambar kaluar naha anjeun teu bisa disambungkeun heula. Lajeng ngaléngkah ka idin folder nu teuing gampang debug.

Lamun masih gaduh gangguan ngan make plugin ieu http: // wordpress. org / plugins / ssh-sftp-updater-rojongan /

Ngajaga WordPress anjeun install up-to-date na masang plugins dinamanner repot-haratis teu jadi gampang mun server anjeun migunakeun SFTP. "SSH SFTPUpdater Rojongan "kanggo WordPress ngagunakeun phpseclib pikeun ubar ieukakurangan.

Kuring kungsi ka masalah anu sarua, abdi kapanggih sababaraha solusi dina sagala rupa panglawungan, euweuh nu mantuan. Kapercayaan abdi nya muhun tapi maranéhanana keur ditampik; aranjeunna digawé di Filezilla.

Tempat Kuring kapanggih hiji rujukan ka plugin leutik disebut 'SSH SFTP Updater Rojongan', anu dibereskeun masalahna abdi. Sanggeus masang ieu pilihan pikeun SFTP ditambahkeun jeung anjeun bisa milih SSH2 nalika keur ditantang pikeun detil ftp login.

Pilih SSH2 di handap; sarta kuring henteu kudu eusian nanaon dina kotak konci swasta. ngahapus plugin digawé ilaharna sanggeus éta.

enter image description here

Mariksa file na folder Anjeun idin tur nyetel poto eta nepi ka nu leuwih bener. Mibanda tampilan a dieu. http: // www. electronicworkplace. com / panganyarna-apdet / wordpress-bener-idin-pikeun-file-na-polder Lamun boga idin bener mangka moal nanya keur rinci ftp.

Mun nu teu dianggo sugan anjeun boga hiji masalah kapamilikan.

Cara sejenna pikeun ngapdet nyaeta mun sacara manual unggah kana plugins kana diréktori plugins jeung ngomean eta jalan nu.