Back to Question Center
0

Dupi abdi tiasa make imgur salaku CDN? - Semalt

1 answers:

Kuring boga hiji situs e-commerce na abdi hoyong nganggo imgur. com salaku CDN pikeun Gambar produk abdi ku netepkeun sumber gambar gambar kuring. Kuring teu ningali nanaon di Tos husus ngeunaan ieu. Bisa saha nawiskeun wawasan wae dina topik ieu?

- web development pricing
February 8, 2018

Sedengkeun Imgur mangrupa gambar jasa hosting, layanan maranéhanana dimaksudkeun keur gambar bisa commented kana, dipeunteun tur dibagikeun dina situs anu ku anggota masarakat maranéhna.

Maranéhna Tos (dina "barang teu ngalakukeun") teu kaayaan "teu unggah. iklan (jeung) solicitations ". Malah lamun situs e-commerce Anjeun teu ngajual produk atawa jasa, anu Tos ogé husus nyatakeun "Ulah hotlink kana eusi sapertos".

Naon rék ngalakukeun, hosting gambar dina situs maranéhna pikeun dipintonkeun dina situs anjeun, nu geus disebut hotlinking. Ku kituna, teu, anjeun bakal teu diidinan maké imgur sakumaha CDN a.

Ieu pasti dipaké pikeun tiasa, memang tumpukan Exchange sorangan make Imgur pikeun hosting sadayana pamaké diunggah Gambar:

Gambar Anyar Pépéling Rojongan

Jeung sababaraha komentar leuwih panganyarna dina naha maranéhna téh masih ngagunakeun Imgur leuwih Amazon S3 .

Catetan sanajan nu bakal perlu Pro akun sareng maranehna pikeun mastikeun yén gambar anjeun persist.

Sanajan kitu, ieu téh teu bener a CDN dina harti sabenerna istilah: maranéhna teu maturan ngawula Gambar jeung pamaké ti server deukeut aranjeunna (ie hiji server di Éropa nalika pamundut asalna ti Inggris) atawa anu aranjeunna husus bener ngajangjikeun up waktu atawa kinerja, langganan ngan meunang nu leuwih spasi periode panjang sarta gambar badag. Lamun éta sakabéh anjeun sanggeus lajeng hébat, tapi éta lain CDN - ti maranéhanana Sarat Service ( tekenan ditambahkeun):

Sanajan tangtu we narékahan sangkan Imgur sakumaha diandelkeun jadi mungkin, jasa Imgur urang anu disadiakeun dina hiji Saperti - sareng sadaya dadasar FAULTS. pamakéan Anjeun tina jasa kami téh sagemblengna dina resiko sorangan. Urang ulah ngagaransi kasadian sahiji layanan urang iraha wae dibere , atawa reliabiliti jasa kami keur ngajalankeun. Urang ulah ngajamin integritas, atawa kasadiaan terus of, payil dina server kami . Naha urang nyadangkeun, sarta lamun kitu, naha restorasi jalma cadangan bakal sadia pikeun anjeun, anu dina kawijaksanaan kami.

digging bit deeper, abdi kapanggih pos blog ieu dina Imgur urang téhnologi tumpukan dimana aranjeunna nyebutkeun aranjeunna geus dipindahkeun onto AWS ngawasa lolobana situs utama, sarta maranéhna ogé disebatkeun yen aranjeunna ngagunakeun CDN pikeun "requests langsung gambar" - tapi kanyataan yén maranéhanana ngalakukeun ngagunakeun CDN teu mitigate isu overriding kalayan istilah jasa (atawa kurangna aya di).

Sigana mah maranéhna ngijinkeun maranéhanana Tos husus tameng aranjeunna ti dipake salaku CDN (milik tekenan):

Oge, ulah make Imgur ka imah perpustakaan gambar anjeun numbu ka ti nguap, eusi pikeun anjeun ramatloka, iklan, avatars, atawa lain nanaon nu kabukti kami kana jaringan pangiriman eusi Anjeun . Upami Sadérék - na urang bakal hakim - atawa mun anjeun ngalakukeun nanaon haram, salian sagala hak legal sejenna kami bisa boga, urang bakal larangan Anjeun sapanjang jeung situs nu nuju hotlinking ti, mupus sadaya gambar anjeun, ngalaporkeun maneh ka otoritas lamun diperlukeun, sarta nyegah anjeun ti nempo sagala gambar hosted on Imgur. com. Urang hartosna eta.

Éta kitu moal ditumpes jelas dimana jalur nyaeta. Pikeun kuring, anjeun moal bisa unggah gambar mun imgur lamun aya dimaksudkan pikeun dipaké dina ramatloka anjeun sorangan, tapi pamaké anjeun masih bisa jadi muatkeun aya lamun maranéhna rék babagi gambar (sebutkeun, di panglawungan anjeun), sabab Sigana mah eta ieu bisa ditolerir, sarta maranéhna malah nyadiakeun BBcode pikeun ieu. Éta pamahaman kuring, sahanteuna.

Kusabab modél bisnis maranéhanana sigana jadi dipuseurkeun kana jalma anu didatangan ramatloka maranéhanana, sigana kaharti yén maranéhna wates hotlinking saloba aranjeunna tiasa.