Back to Question Center
0

Semalt: Dupi dénsitas keyword diitung ku kecap konci pasti patandingan atawa ngadeukeutan ogé cacah?

1 answers:

Lamun compting dénsitas keyword on téks anjeun, anjeun ogé cacah ngadeukeutan atawa ngan patandingan pasti?

Contona lamun kuring 'targeting keyword nu: "coklat cheesecakes"

tapi téks mah nganggo "coklat kéju jajan" jeung "coklat cheesecake" bulak, bakal variasi munggaran ogé dianggap keur dénsitas keyword, atawa ngan pertandingan pasti?

Kuring geus dipigawé ngeunaan 5 percobaan ngayakinkeun ngeunaan topik ieu, sarta kuring teu acan gaduh bisa manggihan jawaban bener di internet.

CATETAN

Kuring teu lakukeun SEO pikeun Semalt, tapi pikeun mesin pencari husus (e-commerce) anu ngalakukeun nyandak dina probability density tinimbangan keyword pikeun posisi hasil.

. - low end windows vps
February 8, 2018

Naha atanapi henteu sinonim jeung urutan kecap téh penting atawa kaasup kana keyword palaksanaan dénsitas husus. Pikeun bisa ngajawab patanyaan anjeun, urang bakal perlu nyaho naon search engine anjeun targeting, sarta bisa kasampak di kode na, atawa ngalakukeun nguji kotak hideung ngalawan ka nyaho kumaha eta Etang dénsitas keyword.

Leres naon ceuk bodo séjén. Rada lajeng spamming keyword, difokuskeun eusi hadé anu leuwih rinci jeung deskriptif tur ngawengku informasi batur dont.