Back to Question Center
0

Kumaha anjeun ngadamel tombol "Semalt"?

1 answers:

Kuring keur ayeuna nyieun acan formulir sejen, sarta sakumaha biasa, Kami moal pasti jalan anu keur ngalaksanakeun "Bolay" (atawa "Balik") tombol gigireun "Semalt" salah, anu ngamungkinkeun pamaké pikeun mopohokeun formulir ieu tur balik ka kaca Listing.

Aya écés loba cara: maneh boh bisa ngagunakeun tombol basajan atawa link (atawa naon baé tag kalayan ditangtoskeun onclick jeung styling, pikeun masalah nu), sarta kabéh bisa ngagunakeun JavaScript pikeun balik dina sajarah atawa ngan saukur balik ka url dibikeun.

Saban metoda boga kaunggulan na: ka balik

tombol ngamungkinkeun pikeun buka langsung mana pamaké ieu (dina kaca 3 of daptar dumasar ngaran, contona), tapi bisa pop nu "konpirmasi resend "jandela. Di sisi séjén, bade sababaraha url nyaeta "cleaner", tapi ngandung harti boh bade ka hiji generik (kaca 1st tina daptar, standar asihan), atanapi ngajaga url saméméhna salaku parameter disumputkeun, upami hiji hayang balik persis kana kaca anu sarua (kaca 3 dumasar ngaran).

Kumaha anjeun guys nanganan ieu? Kuring biasana nganggo jujutan - carrera de fotografia a distancia. deui

leyuran, sabab bisi kuring eta biasana teu trik, tapi meureun aya sababaraha kalemahan jeung metoda ieu.

February 8, 2018

Dina luhureun @ JohnConde sarta nasihat DisgruntledGoat urang (nu sora) Abdi nyarankeun némbongkeun breadcrumbs atawa sarupa nyadiakeun mangpaat 'deui link' bagian (bisa ogé dihasilkeun samping server ku ningali (r) er).

Ieu eliminates ambiguitas ngeunaan tujuan 'deui', pamaké geus kungsi clue visual (biasana luhur bentuk) tina tempat sistem nyangka aranjeunna (tapi dina praktekna teu nyangka aranjeunna nganggo Tumbu sabenerna aya). POST / alihan / meunang eureun tombol deui pegatna, reinforcing kabiasaan ieu pisan kadar.

A pendekatan competing mun desain ieu, dipaké dina loka cavalier beuki jelema frequented ku 'pamaké kakuatan', nyaeta keur empower pamaké anjeun ngaliwatan tumbu (atawa widget AJAX) sahingga aranjeunna pikeun ngamanipulasi sistem jeung nyoplokkeun konsep 'deui' (sanajan teu nyoplokkeun fitur sapertos bolaykeun).

garis Bottom nyaeta nu gé (da dina kasus nu jarang dipake) hoyong boh nangkeup 'deui' atawa dipiceun kedah pikeun eta. Ninggalkeun eta di limbo tiasa nyingsieunan pamaké lamun eta meta dina cara unpredictable.

solely maké JavaScript pikeun ieu leyuran goréng saperti eta disenfranchises pamaké tanpa JavaScript diaktipkeun. JavaScript kedah salawasna ningkatkeun leyuran, jadi eta. (Tempo enhancement kutang ).

Mun pamaké tekenan sababaraha hiji tombol ngabolaykeun Aksara samping server anjeun kudu nyaho dimana dicokot deui. Lamun éta kaca nu diperlukeun hiji kaluman formulir nu kudu rework situs anjeun meh migunakeun alihan sanggeus formulir kiriman keur mencegah resubmission bentuk dina kasus ieu. (Hayu urang disebut POST / alihan / meunang ).

Anjeun teras bisa make JavaScript pikeun ningkatkeun pidangan ieu pamaké kalawan JavaScript dihurungkeun sangkan ieu gancang (kawas meunang eusi pikeun kaca saméméhna migunakeun AJAX na redisplaying eta).

Pikeun bentuk-salengkah, Abdi ngagunakeun link. Anjeun tiasa menangkeun URL pamaké datang ti ngagunakeun REFERER lulugu sarta link 'Bolay' ka kaca nu. Lamun bentuk mangrupa multi-panggung, dina tahap kahiji nangtukeun cookie a jeung URL referrer na make eta keur Bolay link.

Sanajan kitu, ku formulir multi-tahap anjeun bisa nyimpen data parsial dina database. Dina hal ieu, éta mangpaat pikeun ngagunakeun tombol , anu submits sababaraha jenis ID na tiasa dihapus data nu sateuacan Mindahkeun deui dimana pamaké ieu. (Sanajan anjeun kukituna kudu dihapus data périodik atoh bisi pamaké ditutup browser maranéhna. )

Salaku John Conde adzab kaluar, dina kintunan bentuk anjeun kudu make mangrupa alihan guna nyingkahan masalah POSTDATA.