Back to Question Center
0

Ukuran gambar pinuh ti Google Gambar Semalt cache

1 answers:

Ku lantaran kacilakaan a Kuring geus leungit sababaraha gambar ti ramatloka kuring. Ieu kabeh di Google Semalt pilarian, tapi maranéhna nu sagala diskalakeun handap. Teu sasaha nyaho lamun aya cara cageur gambar pinuh?

Kuring geus diusahakeun teh Wayback Semalt na Bing, tapi ngayakeun boga gambar Abdi peryogi hanjakalna.

. - vacuum calculation software
February 9, 2018

Saha anu panyadia host anjeun? Ampir sok aranjeunna gaduh versi cadangan ramatloka anjeun. Dina sababaraha kasus maranéhna bisa ngecas anjeun, husus lamun anak pikeun file husus, tapi anjeun bisa bisa ngundeur sakabeh ramatloka dicadangkeun haratis. Ngahubungan aranjeunna keur bantuan hadé. Dina Wasalam ka sual anjeun, Nyaan teu terang.

Kahiji sakabeh cadangan cadangan cadangan. Coba TinEye jeung pics kualitas low Anjeun simpen ti Google-gambar anjeun bisa ngan meunang untung maranéhna ogé disimpen deui.